Kerem Kupacı Aslıhan Gürbüz (Yahşi Çekicilik) için kanal bastı kerem kupacı aslıhan gürbüz aslıhan gürbüz kerem kupacı evlendi ve eşi kerem kupacı, aslıhan gürbüz, yahşi çekicilik, kıbrıs, tatil, kanal bastı, karakolluk olan ünlünün haberi burada arkadaşlar 1548657964 1548657964 keremkupaciaslihangurbuzyahsicazibeicinkanalbasti5c4ea5316b76dkeremkupaciaslihangurbuzyahsicazibeicinkanalbasti5c4ea5316b76d keremkupaciaslihangurbuzyahsicazibeicinkanalbasti5c4ea5316b76d Yaşam Bilgisiadlı dizi ile şöhreti yakalayan Kerem Kupacı, Yahşi Cazibedizisinin başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz ile Kıbrıs'ta tatil yaparken, görüntülenmiş Resimlerini çeken muhabarin çalıştığı kanalı basan Kerem Kupacı, karakolluk olmuş Melek'lerim Ben haberi görünce şaşırdım Hoş bu ünlüler dünyasında her gün hatta her saat birşeyler oluyor, şaşırmamak ne muhtemel yok mi Melek'lerkeremkupaciaslihangurbuzyahsicazibeicinkanalbasti5c4ea53170304alt Oyuncu Kerem Kupacı, bu yılın en çok izlenen komedi dizisi “Yahşi Çekiciliknin başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz’le, Kıbrıs’ta tatil yaptığı sırada Ada TV kameralarına yakalanınca çılgına döndü Kupacı, yanına aldığı bir kişiyle, kendisini görüntüleyen kanalın ofisini bastı, görüntülerin silinmesini istedi Kupacı’nın görüntülerde, bir süredir beraber olduğu, Aslıhan Gürbüz’e güneş kremi sürdüğü öğrenildi Muhabir Emrah Kınacı’nın üzerine yürüyen Kupacı, “Eşimle beni çekemezsiniz diye bağırdı Kupacı, görüntüler silinmeden kanaldan ayrılmayacağı diretmesini yaptı Muhabir Kınacı’nın şikayeti üzerine Kupacı ve yanındaki kişi karakola götürüldü Kupacı, muhabir Kınacı’dan özür dileyince özgürlük bırakıldı