Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kerem Tunçeri'nin Aslı Enver ile Ayrılmasına Sebep Olan İfşa DM'leri Davasında 8 Yıl Hapis İstemi

Kerem Tunçeri'nin Aslı Enver ile Ayrılmasına Sebep Olan İfşa DM'leri Davasında 8 Yıl Hapis İstemi
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-5b0d44f5c85083cd705a982b6bb70aad069f612f.jpg

Kerem Tunçeri ile Aslı Enver tam yeni bir aşka yelken açmıştı ki devreye üçüncü kişiler girdi. Birden fazla kadının ifşa ettiği yazışmalar, daha sonra mahkemelik oldu. Bugün ifşa edenlerle ilgili hapis cezası istemi açıkladın. Buyurun detaylara...

Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl oyuncu Aslı Enver ile basketbolcu Kerem Tunçeri'nin aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ancak tam yeni aşk filizlenmişken birdenbire Kerem Tunçeri'nin başka kadınlarla DM'den yaptığı yazışmalar ifşa edildi.

Her dakika başka bir kadın Tunçeri'nin kendisine attığı mesajları sosyal medyadan yayınlamaya başladı. Olay gittikçe büyüdü...

Kerem Tunçeri bu yazışmaları ifşalayan kadınlardan şikayetçi oldu. Elif Şen isimli Instagram fenomeni, savcılıktaki ifadesinde Tunçeri ile sosyal medyadan tanıştığını ve 6 ay boyunca sohbet ettiklerini söyleyerek şunları ekledi:

'Bir anlık öfke ve sinirle aramızda geçen konuşmaları sosyal medya hesabımdan paylaştım. Alkolün etkisindeydim ve bu nedenle pişmanım. Kerem Tunçeri'den özür diliyorum'

Mesajları ifşa eden Elif Şen hakkında savcılık 8 yıl hapis istedi. Bakalım bu davanın sonu nereye bağlanacak?