Keremcem 30 Yaşına girdi La öyle oldumukeremcem30yasinagirdi5c4e23604bda2alt Daha ben bu arkadaşımızın ekmeğe pepe dediği günleri hatırlıyorum beee Hey gidi günler heeey, Ne diyelim iyiki doğdun keremim cemim, iyi ve mutlu yaşa diyor mc emminkeremcem30yasinagirdi5c4e23607d7eepngalt 

30’UNA FANLARIYLA GİRDİ… 1548624733 1548624733 keremcem30yasinagirdi5c4e236081383keremcem30yasinagirdi5c4e236081383 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberkerem&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ŞARKILARIYLA GÖNÜLLERDE TAHT KURAN OYNADIĞI DİZİLERLER KENDİ HAYRAN KİTLESİNİ İKİYE KATLAYAN KEREMCEM YENİ YAŞINI HAYRANLARIYLA BİRLİKTE ETİLER'DE BİR MEKANDA KUTLADI 30 yaşına basan Keremcem yurdun dört bir yanından 100’ü aşkın hayranı ile birlikte pasta keserek yeni yaşını kutladı Hayranları tarafından armağan yağmuruna tutulan Keremcem’in de onlara bir sürprizi vardı Keremcem yeni albümünden bir parçayı başta hayranlarına dinletti Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Keremcem, en büyük isteğinin bir sinema filminde oynamak olduğunu söyledi Bugüne kadar kendini oynadığını söyleyen Keremcem; bambaşka bir rol oynamak istiyorum demesi üzerine “Çabuk katil olur musunuz? sorusuna “Benden nasıl katil olur şu surata bakar mısın diyerek espri yaptı Aykut Gürel ve Seden Gürel’i barıştırdınız mı? Sorusuna ise “Bu konuda konuşmak istemiyorum lütfen her şeyi sorun fakat o konu hakkında bir şey sormayın deyip olumsuz konuşarak, kafalarda soru işareti bıraktı…