Ünlü müzikçi Keremcem, Youtube platformunda yayınlanan Onedio'da hayranlarının sorularını yanıtladı. İşte, Keremcem'in varlıklı ve yoksul ayrımı sorusuna karşılığı...
Ünlü müzikçi genç kızların sevilen ismi Keremcem, Youtube'da yayınlanan Onedio programına katıldı. Bir hayranı Keremcem'e “Neden tüm rollerde güçlü adamı oynuyor?” sorusunu sordu. İşte, Keremcem'in güçlü ve yoksul ayrımı sorusuna yanıtı...
Keremcem, “Ben de bu soruyu kendime sorduktan sonra Kimse Bilmez’deki Ali karakterini kabul ettim aslında.Diziler aslında size gelen, prodüksiyon şirketlerinden ve kanallardan gelen teklifleri kabul etmeniz yahut etmemeniz ile ilgili. Şayet yapımcısı değilseniz o serinin. Bana bu devrana kadar daima güçlü adamlar geldi. Çok muzdaribim bundan, zira Egeli bir adamım ve üşüyorum. Güçlü adamlar ince giyiniyor.Bir gömlek,bir ceket ile çıkmanız gerekebiliyor sıfır noktaya. Halbuki yoksul olanlar altlarına içlikler, kazaklar giyebiliyorlar. Lakin o yüzden seçmedim Ali karakterini,sevdiğim için ve yeni bir açılım olduğunu düşündüm. Sizin tarafınızdan da hoş reaksiyonlar alıyorum lakin güçlü adam oynamak benim tercihim değil” formunda açıklama yaptı.
SAIR HABERLERİ;
Ünlü müzikçi ve oyuncu Kerem Cem, yeni serisi Kimse Bilmez için yine izleyicilerle olacak. Bol aksiyon sahneleriyle ekranlarda yayınlanacak seri için haftanın beş günü boks, ateşli silah üzere birçok eğitime başlayan Keremcem, Hollywood yıldızlarını çalıştıran öğretmenlerden ders almaya başladı.
41 yaşındaki oyuncu Keremcem, dövüş sahnelerinde dublör kullanmayacağı açıklamasında bulundu.