Kerpeten Ali Dizi Finali İle İlgili İpuçları Verdi! ezel, kerpeten ali, barış falay, finali nasıl olacak, 2011, dizi nasıl bitecek, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548662021 1548662021 kerpetenalidizifinaliileilgiliipuclariverdi5c4eb509ed3e3kerpetenalidizifinaliileilgiliipuclariverdi5c4eb509ed3e3 kerpetenalidizifinaliileilgiliipuclariverdi5c4eb509ed3e3 Sevgili melekler, Atv nin reyting rekortmeni dizisi Ezel önümüzde fakat hafta son bölümüyle ekranlara veda edecek Şimdiden finalle ilgili varsayımlar yapılıyorUmumiyetle Ezel'in öleceği kanısı yaygın,ama hiç belirli olmaz açıkçası,bir sürpriz olup konu ayrı yerlere gelebilir Dizinin sonu ile ilgili olarak Uzlaştırma Falay da sabah gazetesine bir görüşme vermiş meleklerBuyrun Finale sayılı gün kaldı Sizde de coşku var mı? Az Önce final senaryosu elimize gelmedi fakat ben de en düşük izleyici değin heyecanlıyım Sanırım herkesin yeniden büyük şok yaşayacağı bir şekilde bitecek Doğrusu bir sonraki bölümde neler olacağını bilmeden mi geliyorsunuz sete? Bunu söylediğimizde insanlar böylece inanmıyor ama fiilen ne olacağını biz de bilmiyoruz Bizde de merak oluşuyor Diziye başlarken gizlilik politikası sebebiyle devamlılık ile ilgili bir kontrat yaptınız mı? Bildiğimiz belirlenmiş şeyler oluyor ama üretim şirketinin izni olmadan işe dair tanımlama yapılmıyor Genel hatlarıyla tahminlerimiz oluyor natürel ama bir bir bilmiyoruz Mesela bana Eyşan ölecek mi? Kerpeten Ali ölecek mi?diye soruyorlar; doğrusu bilmiyorum! Yalnızca dizinin yayınlandığı günden birkaç gün önce öğreniyoruz ama anlaşmamız gereği bu konuda data vermiyoruz En yakınlarımızla bile paylaşmıyoruz Bu mahremiyet sözleşmesi, insanı zorunlu bir şey yok mi? Ben yakın çevremdekilere söylerdim (Gülüyor) Ben tutabiliyorum kendimi! 'Ezel'de sizi en zorlayan sahne hangisiydi? Aksiyonel anlamda fazla şiddet sahneler çektik Yüksekten hoşlanmadığım halde sekizinci kattan sallandım ama 11'nci bölümdeki iç hesaplaşma bölümü beni çok etkiledi Bir tarafta 'Ömer'in hayaleti vardı, bir tarafta 'Ali'nin o hayaletle konuşması ve kendini sorgulaması Bu üçünü aynı anda oynamak bana çok ürkütücü gelmişti lakin güzel bir bölüm çıktı Sözüne güvendiğim sağlam insanlardan da hoş eleştiriler alınca mutlu oldum TARAFSIZ OLAMAM Heyecanla beklediğiniz sahneler oldu mu? id Çok oldu 'Kerpeten Ali'yle pek neşe saçan sahnelerimiz oldu ama; ben de nasıl yaptık bilmiyorum (Gülüyor) 'Kerpeten Ali' karakterinin üzerinize yapışması gibi bir endişeniz var mı? Şu lahza için yok Lakin bu hayatta neyi çok biliyorum derseniz yanılıyorsunuz Hayatım her tarafında bu mesleğe profesyonel bakmaya gayret ettim 'Ezel'de 'Ali' dışında sevdiğiniz bir karakter var mı? İnanın hepsini fazla seviyorum Durumum müsait olsa hepsini oynamak isterdim Kimseyi ayıramıyorum, nesnel olamıyorum Geçen haftaki bölümde bütün arkadaşlarım çok iyi oynamıştı örneğin ÖNCELİK AİLEMDE 'Kerpeten Ali' ile Barış Falay'ın karakter olarak aynı tarafları var mı? Değil! Aman Allah korusun, olmasın zaten Ben üniversite mezunuyum Memur bir ailenin çocuğuyum Sosyokültürel anlamda şanslı bir aileden geliyorum Dizilerde, filmlerde veya tiyatroda canlandırdığım adamlar gibi elime tabanca olmak gibi dertlerim değil ya da eşcinseli oynayacaksam hiç aklıma Dur bunu bir yaşayayım!gibi direk noktalar gelmedi Tabii ancak benim de öfkelerim ve tutkularım var fakat hayatı 'Kerpeten Ali' gibi yaşamıyorum 'Kerpeten Ali'nin önceliği neydi? Para, aşk, kariyer? Para onun için hiç kayda değer değildi 'Ali' dizinin başından bu yana tarzını değiştirmedi Bir yat tutkusu vardı fakat onun da parayla ilgisi yoktu Babasıyla özdeşleştirdiği bir durumdu 'Kerpeten Ali' için en manâlı şey tutkularıydı Sizin önceliğiniz? Elbette ailem! 'Ezel' bittiği için eksikliğini hissedecek misiniz? İçinde olmaktan büyük keyif aldığım bir işin bitmesi, muhakkak büyük bir boşluğa neden olacak Umarım yeni projelerde bu boşluğu aramam Eylül'de yeni bir proje ile ekrana döneceğim 100 DAKİKALIK BİR DİZİYİ TEK BİR ŞAHSIYET ÜSTÜNE BELIRLEMEK GÜÇ 'Ezel' başladığı günden itibaren izleyicisini hayretler için de bıraktı Senaryoyu okurken olaylar size de acayip gelmiyor muydu? Senaryoyu fazla akıllıca buluyordum ve bayılarak okuyordum Şüphesiz yapılması da, izlemesi de son derece baskı bir işti Bir yandan yemek masası hazırlayıp dahası da izleyeceğiniz bir iş değil Bu anlamda televizyon için tehlikeli bir işti Lakin bana Son 10 yılda çekilen hangi dizide oynamak isterdin?deseler Ezel bir numaraderdim Senaryonun rejiyi, rejinin de oyunculuğu zorladığı bir işti TEK BAŞROL OLMAZDI Başrolde Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Akarsu görünse de alt roller fazla fazla değil miydi? Aslında dizinin isminde de belli olacağı gibi bir 'Ezel' karakteri var Lakin bunun dışında dört tane başrol üzerine kurulu Baştan beri de böyleydi Diğer dizilerden bambaşka olarak 'Ezel'de beşaltı kişinin hikayesine girildi 70 bölümlük 100 dakikalık bir diziyi tek bir kişilik üzerine kurmak zorlama; izlenmez zaten Senaryonun ilk hali de böyle miydi? Muhakkak Senaryoyu birkaç asıl şahsiyet götürüyordu 'Aliye'de farklıydı örneğin Ben oraya minik bir rol olarak girdim, sonradan büyüdüm Fakat 'Kerpeten Ali' başından beri başrollerden birisiydi Böyle hesaplanmıştı OĞLUM KUZEY'LE GÜNEY'E İNECEĞİZ 'Ezel'den sonraki projeler sizde vesvese yaratıyor mu? Bu kadar harikulade bir işten daha sonra Acilen beni ne bekliyordiyor musunuz? Ilk Önce iyi işler gerçekleştirmek istiyorsunuz Bu yüzden neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz Bu müşteri durumlarda bilgiye inananlardan değilim; hislere inanmak gerekiyor Kenan İmirzalıoğlu bir süre yüzünü dinlendirmeyi planlıyor Sizde de olacak mı böyle bir şey? Yaz için gelen projeleri kabul etmedim Çünkü oğlum ile süre geçirmek istiyorum Bu yazı ona ayıracağım Lakin Eylül ayı gibi bir projede mutlaka yer alacağım Bunların tümü oğlumun geleceği için Umarım büyüdüğünde bizi anlar Bu yaz için programınız nedir? Bu sene hiç tatil yapmadım Bu yüzden kendimi fazla bitkin hissediyorum İki yaşındaki oğlum bu durumdan fazla davacı Konuşma yapıyor! Güney sahillerini dolaşacağız beraber Aradaki farkı kapatmayı planlıyorum PARMAK KESEN BİR ADAM KÜFÜR EDER Uzlaşma Falay olarak 'Kerpeten Ali' karakterine kendinizden ne kattınız? Program Metni fazla önemlidir Senaryoda size cümleler yazılır Bunları nasıl ifade ettiğiniz tıpkı şarkıda yorumculuğun devreye girmesi gibidir Kerem Deren bana Bu karakteri ben yok sen yarattındedi Diğer düşündükleri 'Ali' karakteri böyle değildi Süreklilik'da küfür yoktu ama Cadde kültürüyle büyümüş bir adamın küfür etmesi de gerekirdedim Sonuç Olarak bugün her kesimden insan, kızdığı vakit küfür ediyor Dahası 'Kerpeten Ali' gibi parmak kesen bir adamın küfür etmesi bayağı yok mi?