Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Keşanlı Ali Destanı Sevmek İstersen Eğer Boşver Olup Bitene sözleri

Keşanlı Ali Destanı Sevmek İstersen Eğer Boşver Olup Bitene sözleri
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Keşanlı Ali Destanı Hoşlanmak İstersen Eğer Boşver Olup Bitene sözleri Keşanlı Ali Destanı Dizisi Hoşuna Gitmek İstersen Eğer şarkı sözü Keşanlı Ali Detanı adlı dizide Nejat İşler ve Belçim Bilgin'in düet yaptığı Hoşlanmak İstersen Eğer adlı şarkının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549250117 1549250117 kesanlialidestanisevmekistersenegerbosverolupbitenesozleri5c57ae499df7bkesanlialidestanisevmekistersenegerbosverolupbitenesozleri5c57ae499df7bkesanlialidestanisevmekistersenegerbosverolupbitenesozleri5c57ae499df7b Şu dünyanın haline baktım Olmuşum körebe Kaçıp gitsem dağlara varsam Yollar bana müsade Nacizane bir sevdaya tutulup Bir bu hayata tutunup kal diyemem Sevmek istersen eğer boşver olup bitene Dönmek istersen eğer sünger çek belleğine  

Similar threads

Keşanlı Ali Destanı Dizisi Sevmek İstersen Eğer şarkı sozu Şu dunyanın haline baktım Olmuşum korebe Kacıp gitsem dağlara varsam Yollar bana musade Nacizane bir sevdaya tutulup Bir bahane bu hayata tutunup kal diyemem Sevmek istersen eğer boşver olup bitene Donmek istersen eğer sunger...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Nejat İşler Belçim Alim Düeti Ben Gidemem sözleri Nejat İşler Belçim Alim Düeti Ben Gidemem sözleri Nejat İşler ve Belçim Bilgin Ben Gidemem şarkı sözü Keşanlı Ali Destanı adlı dizide Nejat İşler ve Belçim Alim'in düet yaptığı Ben Gideme adlı şarkı fazla beğenildi bizde bu şarkının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
keşanlı ali destanı Ben Gidemem şarkısı Keşanlı ali destanı Alinin Zilhaya Soylediği şarkı keşanlı ali destanı Ben Gidemem şarkısı sozleri Şu dunyanın haline baktım Olmuşum korebe Kacıp gitsem dağlara varsam Yollar bana musaade Nacizane bir sevdaya tutulup Bir bahane hep bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
keşanlı ali destanı Ben Gidemem şarkısı Keşanlı ali destanı Alinin Zilhaya Söylediği şarkı keşanlı ali destanı Ben Gidemem şarkısı sözleri Şu dünyanın haline baktım Ölmüşüm körebe Kaçıp gitsem dağlara varsam Yollar bana müsaade Naçizane bir sevdaya tutulup Bir bahane hep bu hayata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Aşk sözleri bakışlarla ilgili sözler bakinin aşk sözleri masum manzara sözleri bakinin ebedi nin Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben seni ebediyet dek fazla fakat çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt