Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kesin hiççç barışmam

kesin hiççç barışmam
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
belirlenmiş hiççç barışmam kesinhicccbarismam5c518ccc0fdbagifalt :sinirli: Rant :sinirli:melekler fazla sinir oldum sizinle paylaşmak istedim eşimin teyzesiyle küsüz 4 yıldır falan konuşmuyrz sebeb ben yeni evliyken kaynanamla aramızda birazcık olaylar olmuştu bunlar beni diğer ilden yabancı diye o kadar sevmediler ama bu konuşmadığımız teyzesi meğerse her zaman arkamdan oyunlar çeviriyrmuş bana çok yakın davranıyrdu bu hep anneme benzettim bende onu bazı şeyleri paylaştım onunla mesela kaynanamla ilgili konuşurdu bende evet teyze neden bu bana böyle davranıyr derdim neyse ben bunların yanına eksik kaldım ve sonra başka le gittik eşimin işi nedeniyle ben yine yalnız kaldım ve kaynanamlara gezmeye 1 hafta kalmaya gittim gittim ama sabahleyin 7 de indim o ile ertesi gün 12 de geri dönmek zorunda kaldım meğerse neler olmuş ben bunların yanından ayrılınca teyzeyle biz ne konuştuysak fazlasıyla katarak teyze kaynanama anlatmış dediklerimi anlatmış olsa sorun değil neler neler kaynanam bunları bana anlattı bende anne ben bunları dedim evet lakin diğerleri yalan dedim biz o gece çok atıştık sabahada teyze geldi kaynanama bende ona sordum sen neden böyle yaptın katarak anlattın bunları dedim dedim oda ölmüş anasının üstüne ant etti söylemedim diye fakat yalan söylemiş biz orda atıştık ben valizimi topladım evde tek görümcem ve teyzesi vardı hemen otogara gittim ve 8 saatlik geldiğim yolu geri gittim düşünün 1 gece kalmak için gelmişim meğerse bu hiç yapılır mı insan evladına ben geri giderkende bütün merendeyken eşimi aradım oda terket orayı dedi anında teyzesi elimden teli aldı sen bunu nerden buldun getirdin yaktın başını sen beddualımısın vb dedi ben çoktım gittim o günden beri konuşmuyorduk gecen sene kaynanamın evinde karşılaştık kaynatamda vardı ben yine herseye rahmen bayramdı elini öptüm az oturdular hiç konuşmadık kalktı gitti kaynatam bile aferim kızım dedi neyse bayram dönüşü biz evimize bu arada merenden inerken buda kapısını açtı baktı biz derhal kapıyı kapattı şimdide eşimin facebookuna çocukları dostluk yollamış eşim çocukları kabul etmş buda kızının kinden eşime canımkesinhicccbarismam5c518ccc1420egifalt :ang: Bottled0wl :ang: seni çok özledim ben teyzen öptüm diye msj atmış ben delirdim emrindeki asap oldum ben şimdi bunların gözünde yeğenle teyzeyi ayıran pozisyona düştüm ben o kadınla katiyen barışmam bu bizle küskün diye diğer teyzeleride benle konuşmaz eşimede mırın kırınlar ben onları yılda 1 falan görüyrm lakin kadın hem bizle konuşmuyr hemde acilen eşime msj yazmış bunu sizlele paylaşmak istedim siz olsanız ne yapardınız onların yüzünden yeni evliyken en güzel günlerim ağlayarak geçti daima  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt