Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Keşkeğin Yapılışı

Keşkeğin Yapılışı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Keşkeğin Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı aşurelik buğday
*4 su bardağı su
*2 çorba kaşığı tereyağı
*1 adet tavuk göğsü
*2 yemek kaşığı kırmızı biber
*Tuz

Keşkeğin Yapılışı Tarifi Yapılışı Aşurelik buğdayları yıkayıp üzerini iki parmak aşacak şekilde suyu koyup akşamdan ıslatalım Sabah buğdayın suyunu süzelim Tavuk göğsüyle beraber tencereye koyup çok kısık ateşte buğdaylar ezilip suyunu çekene kadar pişirelim Pişen tavuk göğsünü çıkarıp diderek*tekrar buğdayın içine koyalım Keşkeği biraz el blenderından geçirelim Tuzunu ekleyelim Bir tarafta tavada yağı kızdırıp kırmızı biberi içine atalım ve ateşten alalım Keşkeği servis tabağına koyup üzerine kırmızı biberli yağ gezdirelim Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt