iltasyazilim
FD Üye
Keşkek Tarifi İçin Malzemeler
*3 su bardağı aşurelik buğday
*2 adet tavuk kalça
*Zeytinyağ
*Tuz
Keşkek Tarifi Yapılışı Akşamdan buğdayımızı sıcak suyla ıslatıyoruz, daha sonra tencereye bol zeytinyağ koyup tavukları Koyuyoruz (ben kalça tercih ettim dilerseniz göğüs de kullanabilirsiniz) ve buğdayları da Tavukların üzerine koyup üzerini 4 parmak geçecek kadar su ekliyoruz kaynamaya başlayınca kısık ateşte yaklaşık 3 saat pişiriyoruz ,buğdaylar pişince ateşten alıp tahta kepçeyle karıştıra karıştıra buğdayları eziyoruz, tuzunu en son atıyoruz ki keşkeğimizin rengi esmer olmasın*AFİYET OLSUN
*3 su bardağı aşurelik buğday
*2 adet tavuk kalça
*Zeytinyağ
*Tuz
Keşkek Tarifi Yapılışı Akşamdan buğdayımızı sıcak suyla ıslatıyoruz, daha sonra tencereye bol zeytinyağ koyup tavukları Koyuyoruz (ben kalça tercih ettim dilerseniz göğüs de kullanabilirsiniz) ve buğdayları da Tavukların üzerine koyup üzerini 4 parmak geçecek kadar su ekliyoruz kaynamaya başlayınca kısık ateşte yaklaşık 3 saat pişiriyoruz ,buğdaylar pişince ateşten alıp tahta kepçeyle karıştıra karıştıra buğdayları eziyoruz, tuzunu en son atıyoruz ki keşkeğimizin rengi esmer olmasın*AFİYET OLSUN