iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
12 kg milföy hamuru,
2530 adet kestane şekeri,
2,5 su bardağı tozşeker,
1,5 su bardağı su,
23 yemek kaşığı şamfıstık tozu
Yapılışı:
Tozşeker ve suyu birlikte kaynatıp, şurup hazırlayın Milföyleri merdane ile inceltip, biraz açın Her kareye bir kestane şekeri sararak tepsiye yerleştirin 180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin Soğuk şerbeti üzerine döküp, fıstık tozu ile süsleyin
Afiyet olsun
12 kg milföy hamuru,
2530 adet kestane şekeri,
2,5 su bardağı tozşeker,
1,5 su bardağı su,
23 yemek kaşığı şamfıstık tozu
Yapılışı:
Tozşeker ve suyu birlikte kaynatıp, şurup hazırlayın Milföyleri merdane ile inceltip, biraz açın Her kareye bir kestane şekeri sararak tepsiye yerleştirin 180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin Soğuk şerbeti üzerine döküp, fıstık tozu ile süsleyin
Afiyet olsun