iltasyazilim
FD Üye
Kestaneli Et
Malzemeler:
1 kg kemikli iri parça et
4 yemek kasigi zeytinyagi
1 çay kasigi tuz
1 çay kasigi karabiber
2025 adet kestane
Yapilisi:
Önce kestanelerin üzerini biçakla çizin ve üzerini örtecek kadar suyla pismeye birakin Bu arada genis bir tencereye yagla beraber parça etleri koyup, orta isida kavurun Ara sira karistirarak 1015 dakika kadar kizarttiginiz etlere tuz ve karabiberi serpistirerek tekrar kavurmaya devam edin Sonrada içine haslayip kabuklarini soydugunuz kestanelerle beraber 4 su bardagi suyu ilave edin Etler iyice yumusadiginda tencereyi ocaktan alip sicakken servis yapin
Malzemeler:
1 kg kemikli iri parça et
4 yemek kasigi zeytinyagi
1 çay kasigi tuz
1 çay kasigi karabiber
2025 adet kestane
Yapilisi:
Önce kestanelerin üzerini biçakla çizin ve üzerini örtecek kadar suyla pismeye birakin Bu arada genis bir tencereye yagla beraber parça etleri koyup, orta isida kavurun Ara sira karistirarak 1015 dakika kadar kizarttiginiz etlere tuz ve karabiberi serpistirerek tekrar kavurmaya devam edin Sonrada içine haslayip kabuklarini soydugunuz kestanelerle beraber 4 su bardagi suyu ilave edin Etler iyice yumusadiginda tencereyi ocaktan alip sicakken servis yapin