kestaneli kek kestaneli kek Malzemeler: 2 kadeh tereyağı 15 bardak sütlü çikolata 2 kadeh un 15 kadeh toz şeker 3 adet yumurta 3 adet yumurta sarısı 14 adet kestane şekeri 15 bardak bitter çikolata Hazırlanışı: Tencerede tereyağını eritin Tereyağı eridikten sonradan ocağın altını kapatın Tereyağının sıcaklığında sütlü çikolatayı eritip soğumaya bırakın Farklı bir tencerede yumurta ve şekeri çırpıp unu ilave edin Erittiğiniz çikolatayı da bu karışıma ilave edip karıştırın Evvelden yağlanıp unlanmış kalp kalıpların yarısına kadar elde ettiğiniz kek hamurundan bir arz koyun Kestane parçacıkları ve minik bir parça bitter çikolata yerleştirip üstüne bir arz daha kek hamuru ilave edin Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 6 dakika pişirin Keki kalıptan çıkarıp, üzerine frambuaz sos dökün Ilık olarak servis yapın