Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kestaneli Kuzu Yahnisi

Hoş geldin! awrdawdwa tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kestaneli Kuzu Yahnisi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler :
• 1 kg kemiksiz kuzu eti (iri doğranmış)
• 4 yemek kaşığı sıvı yağ
• 12 kg kestane
• 2 adet kuru soğan
• 2 çay kaşığı tarçın
• 12 bardak portakal kabuğu rendesi
• 1 çorba kaşığı bal
• 1 çorba kaşığı un
• Tuz
• Karabiber

Hazırlanışı :
İri parçalar halinde doğranmış kuzu etini; yağda, kuvvetli ateşte kızartın Soğanları ince bir şekilde kıyın ve etlere ilave ederek kavurmaya devam edin Unu 12 bardak ılık suda açıp etlerin üzerine ilave edin Yemeği kısık ateşte yaklaşık 50 dakika pişirin Kestaneleri, 1 saat suda bekletin Üzerlerini çizip, fırında kabukları soyulabilir hale gelinceye kadar pişirin Kabuklarını soyup; tuz, karabiber, tarçın, portakal suyu, 1 çorba kaşığı bal ve portakal kabuğu rendesiyle birlikte etlere ilave edin Kestaneler iyice pişince, sıcak olarak servis yapın
 
858,501Konular
982,639Mesajlar
30,388Kullanıcılar
KronloooTR21Son üye
Üst Alt