kestaneli pasta! 1548685170 1548685170 kestanelipasta5c4f0f76b268akestanelipasta5c4f0f76b268a http:wwwportakalagacicomphotosuncategorizedkestanelipasta1 Malzemeler: 2 katlı sade pandispanya 1 kat kakaolu pandispanya bir su bardağı kestane şekeri 2 yemek kaşığı kakao 1,5 poşet krem şanti* 1,5 poşet creme ole* 750ml süt üzerine çikolata rendesi dilerseniz 2 poşet krem şanti, 1 poşet creme ole ile de deneyebilirsiniz Hazırlanması: Kestane şekerlerinden pastanın üzerini süslemek için gereken kadarını ayırıp kalanını çatalla ezin Krem şanti, creme ole ve sütü çırpın Kremanın 13'üne kakao ekleyin Kalan kremanın yarısına ezilmiş kestaneyi ekleyin 3 bambaşka kremayı da kullanacağınız zamana değin buzdolabında bekletin 1 kat kakaolu pandispanyayı ve 1 kat sade pandispanyayı şekerli susüt ile ıslatın Islattığınız sade pandispanyayı servis tabağına alıp üstüne kakaolu kremayı yayınlama Kakaolu pandispanyayı üzerine yerleştirip onun üstüne de kestaneli kremayı yayınlama En üste sade pandispanyayı kapatın ve sade krema ile üzerine ve kenarların kaplayın (çok az bir kremayı süsleme için ayırabilirsiniz) Pastanın üstüne çikolata rendesi serpip kestane şekeri ve krema ile süsleyin id tarifteki krema yerine muzlu rulo pastada kullanılan konut kremasını da kullanabilirsiniz