Kestaneli pasta Malzemeler: Kek için: 3 su bardağı un 3 yumurta Yarım su bardağı pirinç unu 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı süt 1 portakal 1 limonun rendelenmiş kabuğu İç araç gereç için: 1 paket kakaolu puding 2 su bardağı süt 50 gr sütlü çikolata 1 nehir bardağı hazırlanmış kestane kırığı Dekore Etmek için: 2 kestane şekerlemesi 1 su bardağı çırpılmış kremşanti 15 su bardağı hazırlanmış kestane kırığı id 2 kestane şekeri Hazırlanışı: *Kek için bütün malzemeleri çukur bir barbar alıp mikserle çırpın Hamuru yağlanmış ve unlanmış yuvarlak bir kalıba döküp evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 3035 dakika pişirin Soğumaya bırakın *Çikolatayı rendeleyin Kakaolu pudingi sütle paket üzerindeki tarife göre pişirin Ocaktan alıp çikolata ve kestane kırığını ekleyin ve iyice karıştırın Portakalın suyunu sıkıp ısıtın *Keki kalıptan çıkarıp enine ortadan ikiye kesin Dilimlerin üzerini ılık portakal suyunun yarısını dökerek ıslatın Alt kek diliminin üstüne hazırladığınız çikolatalı pudingi sürün Öteki dilimi üstüne kapatın Kalan portakal suyunu üzerine gezdirerek dökün Kekin kenarlarını krem şantiyle sıvayıp kestane kırıklarını yapıştırın Kekin üstüne kalan pudingi döküp katılaşmasını bekleyin Kestane şekeriyle süsleyip servis yapın lezzetcom