Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kestaneli Pilav

Kestaneli Pilav

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
malzemeler:1 kase pişmiş kestane 1 kase pişmiş kuşbaşı et 2 kase pirinç 2 havuç, soyulup jülyen* doğranmış 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı kimyon karabiber tuz 3 kase kaynamış su jülyen: serçe parmak boyunda, ince & uzun kesim şekli


hazırlanması:pirinçleri 15 dakika önceden yıkayıp tuzlu suda bekletin havuçları pilav tenceresinde zeytinyağı ile kavurun etleri ekleyip karıştırın kestaneleri de ilave edip tekrar çok az kavurun suyu süzülmüş pirinçleri tenceredeki malzemelerin üzerini kapatacak şekilde hiç karıştırmadan yayın kimyon, karabiber, tuz ve küçük parçalar halindeki tereyağını ekleyin en son 3 kase suyu ekleyip önce harlı sonra kısık ateşte pirinçler pişene kadar pişirin pişince kapakla tencere arasına kağıt havlu koyarak pilavı demleyin tabağa ters çevirip servis yapın
 
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt