Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kestaneli Pilav

Kestaneli Pilav

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kestaneli Pilav Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı haşlanmış, kabukları ayıklanmış kestane
*2 su bardağı pirinç
*1 tane orta boy soğan
*1 yemek kaşığı tereyağı
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*Kuş üzümü veya çekirdeksiz üzüm
*23 tane küçük doğranmış kuru kayısı
*1 çay kaşığı tarçın

Kestaneli Pilav Tarifi Yapılışı Pilava başlamadan kestaneleri haşlayın, kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın Pilav tenceresine tereyağı ve sıvı yağı koyup eritin, soğanları ekleyip kavurmaya devam edin Soğanlar pembeleşince pirinçleri de ekleyip kavurmaya devam edin Pirinçler şeffaflaşıp olunca kestaneleri, üzümleri ve doğradığımız kuru kayısıları ekleyin En son tarçını ekleyip suyunu koyun Kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirin Suyunu çekince kontrol edin gerekirse tekrar sıcak su ekleyin Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,112Kullanıcılar
Üst Alt