Kestaneli ve çikolatalı kup Malzemeler: 1 su bardağı hazırlanmış kestane püresi 2 paket çikolatalı puding 5 su bardağı süt 80 gr bitter çikolata 12 küçük beze (veya mereng) 2 muz Hazırlanışı: *Sütü tencereye alıp toz pudingleri ek edin Ayrıntılarıyla karıştırıp paket üzerindeki tanımlama gibi pişirin *Çikolatayı rendeleyin Çikolata ve kestane püresini sıcak pudinge ekleyip aralıksız karıştırarak soğutun Muzları soyup küp biçiminde doğrayın *Bezeleri irili ufaklı ufalayın Servis kaselerine önce bezelerin yarısını daha sonra muzları paylaştırın Pudingi döküp kalan bezeleri ilave edin Kestane şekerleriyle süsleyip servis yapın lezzetcom
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.