iltasyazilim
FD Üye
Kestaneli ve pastırmalı lokma malzemeleri
200 gr kestane
1 su bardağı kırmızı şarap
100 gr çemensiz pastırma
Birkaç biberiye dalı
Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun
Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin
Izgarada 45 dakika pişirin Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın
200 gr kestane
1 su bardağı kırmızı şarap
100 gr çemensiz pastırma
Birkaç biberiye dalı
Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun
Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin
Izgarada 45 dakika pişirin Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın