Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kestaneli ve pastırmalı lokma

Kestaneli ve pastırmalı lokma

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kestaneli ve pastırmalı lokma malzemeleri

200 gr kestane
1 su bardağı kırmızı şarap
100 gr çemensiz pastırma
Birkaç biberiye dalı


Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun
Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin

Izgarada 45 dakika pişirin Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın





 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt