Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kete

Kete

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kete Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı süt
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 yemek kaşığı erimiş tereyağ
*1, 5 tatlı kaşığı tuz
*1 paket kuru maya
*5 su bardağı un

İçi için;


*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 yemek kaşığı tereyağ
*7 kaşık un

Kete Tarifi Yapılışı Bütün malzemeleri karıştırıp hamur elde ediyoruz ve üstünü kapatıp mayalanmaya bırakıyoruz Ayrı bir tavada iç harcı hazırlıyoruz Sıvıyağ ve tereyağı erittikten sonra un ilave ediyoruz Çok kavurmadan ocaktan alıyoruz, soğumaya bırakıyoruz Hamurumuz kabardıktan sonra portakal büyüklüğünde parçalar koparıyoruz Hamuru elimizle açıp ortasına 1 kasık iç harç koyup kapatıyoruz Hamuru tekrar acıyoruz Harcı koyduğumuz kısım alta gelecek şekilde 200 derecede altı üstü kızarana dek pişiriyoruz
 
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt