iltasyazilim
FD Üye
Keten Tohumlu Granola Bar Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım çay bardağı ‘Yayla Keten Tohumu’
*1 su bardağı yulaf gevreği
*2 adet muz
*4 yemek kaşığı sıvı yağ
*Yarım su bardağı ceviz ( iri çekilmiş olacak )
*Yarım su bardağı kuru üzüm ( isteğe göre kuru erikte kullanılabilir )
*Yarım çay bardağı su
*4 tatlı kaşığı tarçın
*Yarım çay bardağı Hindistan cevizi
*Yarım çay bardağı akağaç şurubu veya toz şeker
Keten Tohumlu Granola Bar Tarifi Yapılışı Muzları iyice ezin içine diğer malzemeleri sırasıyla katın iyice karıştırın Düz bir tepsyi yağlı kağıt ile kaplayın Küçük bir tepsinin içine karıştırdığımız malzemeyi yayın ve önceden 180 derecede ısıttığımız fırında 2025 dk Pişirin Soğuduktan sonra dikdörtgen şekilde kesip servis yapınız
*Yarım çay bardağı ‘Yayla Keten Tohumu’
*1 su bardağı yulaf gevreği
*2 adet muz
*4 yemek kaşığı sıvı yağ
*Yarım su bardağı ceviz ( iri çekilmiş olacak )
*Yarım su bardağı kuru üzüm ( isteğe göre kuru erikte kullanılabilir )
*Yarım çay bardağı su
*4 tatlı kaşığı tarçın
*Yarım çay bardağı Hindistan cevizi
*Yarım çay bardağı akağaç şurubu veya toz şeker
Keten Tohumlu Granola Bar Tarifi Yapılışı Muzları iyice ezin içine diğer malzemeleri sırasıyla katın iyice karıştırın Düz bir tepsyi yağlı kağıt ile kaplayın Küçük bir tepsinin içine karıştırdığımız malzemeyi yayın ve önceden 180 derecede ısıttığımız fırında 2025 dk Pişirin Soğuduktan sonra dikdörtgen şekilde kesip servis yapınız