iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ben burada her halde bir 5 ay önce felan konu açmıştım acaba beni seviyormu annenle tanışmak istiyorum felan diyor ne yapmalıyım diye size soru sormuştum acilen Allah'a şükür sevgiliyiz Dediğiniz gibi oldu ben şu konu hakkında data olmak istiyorum üzerine fazla gittiğim vakit bile bana gram olsun küsüp trip atmıyor aniden seni seviyorumdiyor ve ağız dalaşı bile etmek istemiyor ben ilk defa aşık oldum sanırım her gece attığı mesaj şu birlikte uyusak seninle kendimi güvende hissediyorum her şeyden uzaklaşım kollarında mutlu görünmek istiyorum diyor arkadaşlar aşık olduğunu o söylüyor bana cidden bu böylemi yani ben ayrılırız diye fazla korkuyorum son olarakta şunu soracağım yarın teyzesine gidiyor ve 5 gün konuşamayacağız mesajlardan öğrenirse babasına söyleyip bölünme ihtimalımız var nasıl ona mesaj atmadan duracağım nasıl kendime engel olabilirim muavin olursanız teşekkür ederim
Bahtı Açık Geceler İyi Forumlar
Bahtı Açık Geceler İyi Forumlar
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.