Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Keza yaş farkı keza benzer meslek yeri

Keza yaş farkı keza benzer meslek yeri
0
378

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamlar ilk olarak sanırım kendi sorumun cevabını kendim başlıkta verdim ama yinede yazmam gerektiğini hissediyorumNeyse bundan 15 2 ay önce çalıştığım iş yerine bir kız başladıDaha 2 günden tanıştık ve arkadaşça oldukBu arada kız benden 3 yaş büyük ve evlenme niyetinde onuda arada belirteyimBununla iki üç hafta değin gayet arkadaş canlısı güya yıllardır tanışıyormuş gibi bir muhabbetimiz olduBir kaç kez de meslek hariic dışında buluşup beraber süre geçirdikBen ondan hoşlandığımı lüzum hareketlerimle gerekse de sözlerimle belirli ettim veya ben öle düşünüyorumÇiçek bile verdim kendisineMuhabbetlerimiz sırasında sık sık söz sokmaları vs oluyorduMesela sen daha kücüksün ufaksın gibi bağlı şaka olarakAsla yanımdan ayrılmıyordu her fırsatta hitabe süre geçirme ricası içerisindeydi neyse geçen hafta ben bundan böyle bu dek yeter diye düşündüm ve hislerimi açıklamaya karar verdim meslek cıkısı aksam kendisine uğrayacağımı bişeyler anlatacağımı söledim birincil ilk kez bişey demedi ama sonra geliyormusun aksam falan dediAksam ben çıkıyorum ben simdi hazırlanmış ol diye mesaj attım evine kadar gittim aradım telefonda yorgunum gelemem vs gibi laflar ettiTabi bu olaydan sonra ben kendimi geriye çekmek durumunda kaldımŞimdi iki arada bir deredeyim niyeti amacı ne çözebilmiş değilimBiraz uzun oldu umarım gereksizce doldurmamışımdırBenim amacım nacizane fikirlerinizi almakŞimdiden teşkkürler

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt