Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Khatab(Çeçen lider)

Khatab(Çeçen lider)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
http:img206**************img206241b81peth

Gerçek ismi Samir Saleh Abdullah AlSuwailem'dır1969'da Suudi Arabistan'da doğmuştur17 yaşında ailesi Amerika'ya okutmak için göndermiştir fakat O Afganistan'a savaşmaya gitmiştirAfganistan'da sağ el parmaklarını kaybetmiştirHayatını kısa tutuyorum ve klibi izlemenizi tavsiye ediyorumÇok etkileneceksinizTüm İslam şehitlerine Allah'tan rahmet diliyorum

forumTR server ından ;
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

ey müslüman kardeşlerim!!! danimarkanın peygamber efendimiz ile ilgili iğrenç karikatürlerinin yayınlamasından sonra biz müslümanlar karşı gelerek dinimize yapılan saygısızlık karşısında sesiz kalmadık ve kalmayacağızbizde bu iman gücü olduğu sürece kafirlerle herzaman başedebilirizkonuya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Hiç Kerbela şehitlerine ağladınız mı mükafatını biliyormusunuz Okunması gereken kitaplardan biri İndirmek için Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ne yaparsanız yapın sizi gören,gözetleyen Allah'ın varlığını unutmayın
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ForumTR üyesi olmak için tıklayınızframeborder 0allowfullscreen
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Kabuslar onu İslama itti ForumTR üyesi olmak için tıklayınızframeborder 0allowfullscreen Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Çeçen lider Çeçenİçkerya Devlet Başkanı Abdulhalim Sadulayev’in ruhuna bir hatim duzunlemek istiyoruz selamunaleykum arkadaslar simdide geçenlerde sehit olan çeçen lider Çeçenİçkerya Devlet Başkanı Abdulhalim Sadulayev’in ruhuna bir hatim duzunlemek istiyoruz bize katılmak isteyenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt