Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kibar Hakaretler

Kibar Hakaretler
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kibar Hakaretler Bizim onunla birçok iki taraflı noktamız var Örneğin ikimiz de birbirimizden nefret edilen şey ederiz​ Iki Taraflı çalışmayı fazla sever Bir süre bir arkadaşıyla müşterek meslek kurdularArkadaşı tecrübesini, o da parasını koydu Arkadaşı varlıklı oldu O deneyim kazandıTicaretle uğraşıyordu İki yıl önce ticarete sıfırdan başlamıştı Acilen 5 milyar borcu varDostlarım için yapamayacağım bir şey yoktur diyorsun Doğrusu içten söylüyorsun Senden her şey beklenir Benimle tartışmak istersen dur, önce beynimi bırakayım da eşdeğer şartlarda tartışalım Onun doğumu tıp dünyasında olaydır Bilim adamları bir insanın beyni olmadan kaç sene yaşayabileceğini merak etmektedirler Senin kafanla üretebildiğin tek şey kepek mi? Eğer bir gün yolun düşer de bizim evin oradan geçersen, lütfen geçip git Fena bir insan değilsin Fena bir insan olmak için önce insan elde etmek gerekir Sana benzer birisine yüz yüze gelmek istesem kabus bakmak zorundayım Biliyor musun, seninle tartışmak rüzgarlı havada gazete okumaktan daha zor Doğduğun evin duvarındaki Çevreye Verdiğimiz Kalıcı Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dilerizlevhasının ne olduğunu derhal anlıyorum Seninle birincil karşılaştığımızda o kadar hoşlanmamıştım fakat şimdi nefret edilen şey ediyorum Bir tek iyi özelliğin var: Ölümlü olman  

858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt