Kısa Kibar Sozler
Kibar Olmak icin Karakter Yapınızın Bayanlara Anlayış Gostermesi Lazım
Yuzundeki Guzellik gibi Huyun Suyunda Hareketlerindeki Nazik Ve Kibar
Seni Ben Sakız Sozlerle Değil Kibar Sozlerle Besliyorum
Seni Sevmek Asi Duygulara Hukmetmek Gibidir Sesini Dinlemek Dunya Gurultusune Rest Cekmek Gibidir Sana Aşık Olmak cenneti gormek gibidir sevgilim
Biz Kaba Değildik Olmadık Asla!!! herzaman kibardık Ama Senin Kaba Duşuncelerin Kibarlığımızıda Elimizden Aldı
Seninle Seni yaşamak Yalan Dunyadan Kısa Sureliğine uzaklaşmak gibi bir şet benim icin ahu gozlum
Bugunu yaşıyorsam senin icin yarını yaşıyacaksam senin icin gelecek icin yaşayacaksam ikimiz icin sevgimiz icin yaşayacağım sevgilim
Zerafet Dolu Bir Bayanda Olabilecek butun incelik ve guzelliği daha bana doğru gelirken hissettiriyorsun aşkım
İnsan bir kere birine gec kalır Ve bir daha kimse icin acele etmez
Yanında seni ısıtacak biri varsa, uşumek gercekten guzeldir
Teşekkurler annesi, kızın hayatımın en guzel hediyesi
Kadınlar, Cicekleri Cokmu Sever? Hayır! Kadınlar; Cicekleri Değil, Cicek Alacak Duyguya Sahip Erkekleri Cok Severler
Kibar Bi Erkek Her zaman onceliği Bayanlara Verir
alıntı
Kibar Olmak icin Karakter Yapınızın Bayanlara Anlayış Gostermesi Lazım
Yuzundeki Guzellik gibi Huyun Suyunda Hareketlerindeki Nazik Ve Kibar
Seni Ben Sakız Sozlerle Değil Kibar Sozlerle Besliyorum
Seni Sevmek Asi Duygulara Hukmetmek Gibidir Sesini Dinlemek Dunya Gurultusune Rest Cekmek Gibidir Sana Aşık Olmak cenneti gormek gibidir sevgilim
Biz Kaba Değildik Olmadık Asla!!! herzaman kibardık Ama Senin Kaba Duşuncelerin Kibarlığımızıda Elimizden Aldı
Seninle Seni yaşamak Yalan Dunyadan Kısa Sureliğine uzaklaşmak gibi bir şet benim icin ahu gozlum
Bugunu yaşıyorsam senin icin yarını yaşıyacaksam senin icin gelecek icin yaşayacaksam ikimiz icin sevgimiz icin yaşayacağım sevgilim
Zerafet Dolu Bir Bayanda Olabilecek butun incelik ve guzelliği daha bana doğru gelirken hissettiriyorsun aşkım
İnsan bir kere birine gec kalır Ve bir daha kimse icin acele etmez
Yanında seni ısıtacak biri varsa, uşumek gercekten guzeldir
Teşekkurler annesi, kızın hayatımın en guzel hediyesi
Kadınlar, Cicekleri Cokmu Sever? Hayır! Kadınlar; Cicekleri Değil, Cicek Alacak Duyguya Sahip Erkekleri Cok Severler
Kibar Bi Erkek Her zaman onceliği Bayanlara Verir
alıntı