Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kibariye Aşk Zeki Kadını Sevmiyor

Kibariye Aşk Zeki Kadını Sevmiyor
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşk Zeki Kadını Sevmiyor şarkı sozleri

Aşk zeki kadını sevmiyor
İnsan sevince gozu gormuyor
Belki olene kadar cekilmezsin ya
Seviyorum ama aklım başımda

Bildiklerinden farklı bir durum
En cıkmaz yollarda kendimi bulurum
Sakın yanılıp da hafife alma
Şimdiden soyleyim kabusun olurum

Soyle soyle soyle
Sevecek kadar fedakar mısın
Aşk dedigin gelip gecici bir arzu
Soyle bana yar mısın

Aşk zeki kadını sevmiyor
Seviyorum ama aklım başımda?

Bana goz kulak olma kendim olurum
En cıkmaz yollarda kendimi bulurum
Sakın yanılıp da hafife alma
Simdiden soyleyim kabusun olurum

Soyle soyle soyle
Sevecek kadar fedakar mısın
Aşk dediğin gelip gecici bir arzu
Soyle bana yar mısın?

Aşk zeki kadını sevmiyor
Seviyorum ama aklım başımda

Similar threads

acıklı aşk nickleri acıklı sozler acıklı aşk mesajları kısa acıklı aşk sozleri acıklı sevgi sozleri Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Yunan Mitolojisi Hikayeleri Yunan Mitolojisi ile ilgili efsaneler yunan mitolojisi aşk hikayeleri PARİS ’İN YARGISI ZEUS, HERMES, HERA, ATHENA, APHRODİTE, PARİS ZEUS – Şu elmayı al da, Hermes, Phrygia ’ya git, Priamos ’un oğlu sığırtmacı bul; İda dağlarının Gargaros tepesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
267
süper sözler hüsranlı sözler can acıtıcı sözler iç acıtıcı en iç aşk sözleri Sana içten bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına minicik bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Gözleri uzaklıklar yok, ara sıra de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır Seni ben değil gözlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt