Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kibariye dolandırıcılık iddialarına ateş püskürdü! 'Herkes haddini bilecek!'

Kibariye dolandırıcılık iddialarına ateş püskürdü! 'Herkes haddini bilecek!'
0
56

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
kibariye_dolandiricilik_iddialarina_ates_puskurdu_herkes_haddini_bilecek_1637399978_2572.jpg

Ünlü müzikçi Kibariye kaynak saç yaptırdığı kuaföre 4 bin lira olan borcunu ödemediği gerekçesiyle hakkında çıkan dolandırıcılık argümanlarına ateş püskürdü.

Türkiye'nin güçlü seslerinden biri olan Kibariye'nin 4 bin 200 TL'ye saçına kaynak yaptırdığı ve kuaföre bu fiyatı ödemediği magazin gündemine bomba üzere düşmüştü. 3 saat süren süreç sonrası hiçbir para ödemeden kuaförden ayrılan Kibariye hakkında "dolandırıcı" biçiminde sözler kullanılmıştı. 

"HERKES HADDİNİ BİLECEK!"

Hakkında çıkan tezlere uzun bir mühlet sessiz kalan ünlü sanatçı, geçtiğimiz gün verdiği konserde bahse açıklık getirdi. Öfkeden meczuba dönen Kibariye, "45 yıldır sesimle bir yerlere geldim, insanları dolandırarak değil. Kul hakkına girmedim. Çok sinirlendim. Yapmadığım bir şeyi bana kimse yaptı diyemez. Kâfi artık. Çoluğum çocuğum var benim. Herkes haddini bilecek. Haddini bilmeyene de haddini bildiririm" formunda konuştu.

858,505Konular
982,983Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt