Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kibariye dolandırıcılık iddialarına ateş püskürdü! 'Herkes haddini bilecek!'

Kibariye dolandırıcılık iddialarına ateş püskürdü! 'Herkes haddini bilecek!'
0
24

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kibariye_dolandiricilik_iddialarina_ates_puskurdu_herkes_haddini_bilecek_1637399978_2572.jpg

Ünlü şarkıcı Kibariye kaynak saç yaptırdığı kuaföre 4 bin lira olan borcunu ödemediği gerekçesiyle hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarına ateş püskürdü.

Türkiye'nin güçlü seslerinden biri olan Kibariye'nin 4 bin 200 TL'ye saçına kaynak yaptırdığı ve kuaföre bu ücreti ödemediği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 3 saat süren işlem sonrası hiçbir para ödemeden kuaförden ayrılan Kibariye hakkında "dolandırıcı" şeklinde ifadeler kullanılmıştı. 

RVWFh_1637399796_0262.jpg

"HERKES HADDİNİ BİLECEK!"

Hakkında çıkan iddialara uzun bir süre sessiz kalan ünlü sanatçı, geçtiğimiz gün verdiği konserde konuya açıklık getirdi. Öfkeden deliye dönen Kibariye, "45 senedir sesimle bir yerlere geldim, insanları dolandırarak değil. Kul hakkına girmedim. Çok sinirlendim. Yapmadığım bir şeyi bana kimse yaptı diyemez. Yeter artık. Çoluğum çocuğum var benim. Herkes haddini bilecek. Haddini bilmeyene de haddini bildiririm" şeklinde konuştu.

Oa1uz_1637399868_1198.jpg

Similar threads

Ünlü müzikçi Kibariye kaynak saç yaptırdığı kuaföre 4 bin lira olan borcunu ödemediği gerekçesiyle hakkında çıkan dolandırıcılık argümanlarına ateş püskürdü. Türkiye'nin güçlü seslerinden biri olan Kibariye'nin 4 bin 200 TL'ye saçına kaynak yaptırdığı ve kuaföre bu fiyatı ödemediği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Ünlü müzikçi Kibariye, kaynak saç yaptırdığı kuaföre 4 bin 200 lira olan borcunu ödemediği gerekçesiyle hakkında çıkan dolandırıcılık savlarına ateş püskürdü. Türkiye'nin güçlü seslerinden biri olan Kibariye'nin 4 bin 200 TL'ye saçına kaynak yaptırdığı ve kuaföre bu fiyatı ödemediği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Ünlü şarkıcı Kibariye, kaynak saç yaptırdığı kuaföre 4 bin 200 lira olan borcunu ödemediği gerekçesiyle hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarına ateş püskürdü. Türkiye'nin güçlü seslerinden biri olan Kibariye'nin 4 bin 200 TL'ye saçına kaynak yaptırdığı ve kuaföre bu ücreti ödemediği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yeniden magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' üzere sorularınıza karşılık olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe yanlışsız alabiliriz...???? 1. Okan Bayülgen "Z neslinden hiç hazzetmiyorum" dedi. Tekrar yansıları üzerine çekti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Ünlü şarkıcı Hadise, bugün hakkında ortaya atılan ve çok konuşulan aşk iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından oldukça sert bir açıklama yaptı. Hukuki işlemleri başlattığını bildiren Hadise, "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez!" dedi. Hadise, Instagram hesabından, bugün gündeme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt