Ünlü müzikçi Kibariye Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda Katarsis programına konuk oldu. Gençlik yıllarını ve birinci müzik söylediği periyotları anlatan Kibariye: “Kara kuru bir şey diye beğenmedikleri için perde gerisinden müzik söylettiler” tabirleriyle yaşadığı zorlukları lisana getirdi.
Bahriye Tokmak bölümde bilinen ismiyle ünlü müzikçi Kibariye, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla müzik dünyasına girdiği periyotta gördüğü berbat muameleyi lisana getirdi. Acun Ilıcalı'nın online görüntü izleme platformu Exxen'deki Katarsis programına konuk olan müzikçi Kibariye yaptığı açıklamayla yıllar öncesinde yaşadığı zorlukları anlattı.
ÖCÜ MÜYÜM BEN?
Kibariye birinci sahneye çıktığı periyotlarla ilgili: "İlk çıktığım vakit ben çok yadırgandım. Aman bırak şu pis çingeneyi, kara kuru bir şey dediler. Öcü müyüm ben be? Okumam yazmam yoktu. İmza attırılıp senelerce çalıştırıldım. İmzayı bile Seda Sayan öğretti bana." sözlerine yer verdi.
KİBARİYE'NİN TORUN HEYECANI
Ünlü müzikçi Kibariye'nin 20 yaşında olan Kızı Birgül geçtiğimiz sene Bülent Burak'la dünya konutuna girmişti. Sanatçı Kibariye'nin 20 yaşındaki kızı Birgül Küçükbalçık 3 ay evvel anne olmuştu. Bebeğin ismini Kibariye’nin eşi Ali Beyefendi “Aras” koydu. Torun heyecanı yaşayan Kibariye’nin kızının yanından bir an olsun ayrılmadığı öğrenildi.
400 bin TL'ye araç satın alarak kızına büyük bir sürpriz yapan Kibariye, 'Torunum ve kızım için helal olsun. Onlara her şeyimi veririm'' tabirlerini kullanmıştı.
Dede Ali Küçükbalçık torununun birinci fotoğrafını paylaştı. Aras bebeğin dedesine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.