Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kibariye yıllar önce yaşadığı zorlukları anlattı!

Kibariye yıllar önce yaşadığı zorlukları anlattı!
0
32

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
sarkici_kibariye_anneanne_oluyor_1596179688_7395.jpg

Ünlü şarkıcı Kibariye Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda Katarsis programına konuk oldu. Gençlik yıllarını ve ilk şarkı söylediği dönemleri anlatan Kibariye: “Kara kuru bir şey diye beğenmedikleri için perde arkasından şarkı söylettiler” ifadeleriyle yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Bahriye Tokmak sektörde bilinen adıyla ünlü şarkıcı Kibariye, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla müzik dünyasına girdiği dönemde gördüğü kötü muameleyi dile getirdi. Acun Ilıcalı'nın online video izleme platformu Exxen'deki Katarsis programına konuk olan şarkıcı Kibariye yaptığı açıklamayla yıllar öncesinde yaşadığı zorlukları anlattı.

ÖCÜ MÜYÜM BEN?

Kibariye ilk sahneye çıktığı dönemlerle ilgili: "İlk çıktığım zaman ben çok yadırgandım. Aman bırak şu pis çingeneyi, kara kuru bir şey dediler. Öcü müyüm ben be? Okumam yazmam yoktu. İmza attırılıp senelerce çalıştırıldım. İmzayı bile Seda Sayan öğretti bana." ifadelerine yer verdi.

LZKRw_1613721462_2774.JPG

KİBARİYE'NİN TORUN HEYECANI

Ünlü şarkıcı Kibariye'nin 20 yaşında olan Kızı Birgül geçtiğimiz sene Bülent Burak'la dünya evine girmişti. Sanatçı Kibariye'nin 20 yaşındaki kızı Birgül Küçükbalçık 3 ay önce anne olmuştu. Bebeğin adını Kibariye’nin eşi Ali Bey “Aras” koydu. Torun heyecanı yaşayan Kibariye’nin kızının yanından bir an olsun ayrılmadığı öğrenildi. 

EovHQ_1610694419_0123.jpg

400 bin TL'ye araç satın alarak kızına büyük bir sürpriz yapan Kibariye, 'Torunum ve kızım için helal olsun. Onlara her şeyimi veririm'' ifadelerini kullanmıştı.

1kicS_1610694062_1356.jpg

Dede Ali Küçükbalçık torununun ilk fotoğrafını paylaştı. Aras bebeğin dedesine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

kezXY_1610693821_1707.jpg

858,497Konular
981,930Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt