Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kibirli olmak

kibirli olmak
0
252

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Resülullah Aleyhissalâtu Vesselâm buyurdular ki:

Kim Allah Teâla hazretlerinin rizasi icin bir derece tevazu izhar eder (alcak gönüllü) olursa, Allah, onu bu sebeple, bir derece yükseltir Kim de Allah'a bir derece kibirde bulunursa, Allah da onu bu sebeple bir derece alcaltir, bu nedenle onu esfeli safilîne (asagilarin asagisina) atar*

Similar threads

7234 İbnu Abbâs radıyallahu anhüma anlatıyor: Resülullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ama: Allah Teâla hazretleri buyurdular ki: Cömertlik benim ridamdır, azamet de benim izarımdır Kim, bunlardan birinde benimle iddialaşmaya kalkarsa, onu cehenıneme atarım 7235 Ebu Sa'îdi'lHudri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
321
Resulullah Aleyhissalatu Vesselam buyurdular ki: Kim Allah Teala hazretlerinin rizasi icin bir derece tevazu izhar eder (alcak gonullu) olursa, Allah, onu bu sebeple, bir derece yukseltir Kim de Allah'a bir derece kibirde bulunursa, Allah da onu bu sebeple bir derece alcaltir, boylece onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
alcak gönüllü olma hain gönüllülük ile ilgili ayetler YÜCE GÖNÜLLÜ OLMA 7234 İbnu Abbâs radıyallahu anhüma anlatıyor: Resülullah aleyhissalatu vesselam buyurdular fakat: Allah Teâla hazretleri buyurdular ancak: Cömertlik benim ridamdır, azamet de benim izarımdır Kim, bunlardan birinde benimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
7234 İbnu Abbas radıyallahu anhuma anlatıyor: Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: Allah Teala hazretleri buyurdular ki: Buyukluk benim ridamdır, azamet de benim izarımdır Kim, bunlardan birinde benimle iddialaşmaya kalkarsa, onu cehenıneme atarım 7235 Ebu Sa'idi'lHudri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Peygamber efendimizin bütün hadisleri Peygamber efendimizden hadisler Ademoğlu sabaha erdi mi, bütün azaları, dile temenna edip: Bizim hakkımızda Allah'tan kork Zira biz sana tabiyiz Sen istikamette olursan biz de istikamette oluruz, sen sapıtırsan biz de sapıtırızderler (Tirmizi, Zühd 61)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,498Konular
982,042Mesajlar
30,022Kullanıcılar
Tunahan ArdaSon üye
Üst Alt