Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kibirli olmak

kibirli olmak
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Resulullah Aleyhissalatu Vesselam buyurdular ki:

Kim Allah Teala hazretlerinin rizasi icin bir derece tevazu izhar eder (alcak gonullu) olursa, Allah, onu bu sebeple, bir derece yukseltir Kim de Allah'a bir derece kibirde bulunursa, Allah da onu bu sebeple bir derece alcaltir, boylece onu esfeli safiline (asagilarin asagisina) atarimageskibirliolmak5aee73af89032png

Similar threads

7234 İbnu Abbas radıyallahu anhuma anlatıyor: Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: Allah Teala hazretleri buyurdular ki: Buyukluk benim ridamdır, azamet de benim izarımdır Kim, bunlardan birinde benimle iddialaşmaya kalkarsa, onu cehenıneme atarım 7235 Ebu Sa'idi'lHudri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Resülullah Aleyhissalâtu Vesselâm buyurdular ki: Kim Allah Teâla hazretlerinin rizasi icin bir derece tevazu izhar eder (alcak gönüllü) olursa, Allah, onu bu sebeple, bir derece yükseltir Kim de Allah'a bir derece kibirde bulunursa, Allah da onu bu sebeple bir derece alcaltir, bu nedenle onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Peygamber efendimizin butun hadisleri Peygamber efendimizden hadisler Ademoğlu sabaha erdi mi, butun azaları, dile temenna edip: Bizim hakkımızda Allah'tan kork Zira biz sana tabiyiz Sen istikamette olursan biz de istikamette oluruz, sen sapıtırsan biz de sapıtırızderler (Tirmizi, Zuhd 61)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Hadisi Şerif Peygamberimiz HzMuhammed (SAV) Efendimizin soylediği sozler, nasihatlar ve oğutleri Ademoğlu sabaha erdi mi, butun azaları, dile temenna edip: Bizim hakkımızda Allah'tan kork Zira biz sana tabiyiz Sen istikamette olursan biz de istikamette oluruz, sen sapıtırsan biz de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
alcak gönüllü olma hain gönüllülük ile ilgili ayetler YÜCE GÖNÜLLÜ OLMA 7234 İbnu Abbâs radıyallahu anhüma anlatıyor: Resülullah aleyhissalatu vesselam buyurdular fakat: Allah Teâla hazretleri buyurdular ancak: Cömertlik benim ridamdır, azamet de benim izarımdır Kim, bunlardan birinde benimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,498Konular
982,037Mesajlar
30,020Kullanıcılar
kralbproSon üye
Üst Alt