Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kidz / Animez TV Frekansı

Kidz / Animez TV Frekansı
0
71

Similar threads

Ters ilişkiye girdim gebe miyim merhaba ben doktora gitmeye utandım size sormak istiyorum eşimle adetimin 4günü arkadan beraber olduk içime boşaldı spermlerin geri çıkma gibi bi ihtimali var mı ? eğer varsa ve vajinama değdiyse gebe kalma ihtimalim var mı ? adetlerim çoğunlukla yamalı oluyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
lütfen birisi içimi rahatlatcak bişey söylesin: merhaba arkadaşlar ben beta hcg testi yaptırdım 3 kez ve olumsuz çıktı ama içim bi türlü bakımlı etmiyordu ve doktora gittim ama daha önce yumurtalıklarda kist olduğu için gidiyordum yine öyle gibi gittim ve ultrasonla yumurtalıklara baktı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Diyaloglara bakin hele merhaba ben serkan nasıl asistan olabilirim? benim telefonda bi problem var bankomatta işlem yapamadım peki ilk kez telefonunuzun ''menütuşuna daha sonra da ''5'' tuşuna başın evet Işlenmiş ekranda ne var hemen? show tv ??? iyi günler kredi kartı başvurunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Gülünç tel görüsmeleri müşteri hizmet hattı Meraba ben Serkan nasıl yardımcı olabilirim? Benim telefonda bi problem var bankomatta işlem yapamadım Peki ilk olarak telefonunuzun ''menütuşuna sonra da ''5'' tuşuna başın Evet Tamamlanmış Ekranda ne var acilen? Show tv ??? a İyi günler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Çok komik Çağrı merkezlerindeki görevlilerin, sorunları çözmeye çalışırken mavi ekranvermesine sebep olan bir takım Çağrı merkezi dialogları: Bir müşteri internete erişme konusunda birtakım sıkıntılar yaşıyor: Çağrı merkezi: Doğru şifreyi girdiğinize belirli misiniz? Alıcı: Evet eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
982,224Mesajlar
30,138Kullanıcılar
mcraneSon üye
Üst Alt