Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kidz Animez TV Frekansı merhaba ben kidz animez tv kanalının frekansını buldum aratınca bi sinema tvler çıktı öyle acaba hatalı frekans mı girdim yardımcı olabilir misiniz
Ters ilişkiye girdim gebe miyim merhaba ben doktora gitmeye utandım size sormak istiyorum eşimle adetimin 4günü arkadan beraber olduk içime boşaldı spermlerin geri çıkma gibi bi ihtimali var mı ? eğer varsa ve vajinama değdiyse gebe kalma ihtimalim var mı ? adetlerim çoğunlukla yamalı oluyor ve...
lütfen birisi içimi rahatlatcak bişey söylesin: merhaba arkadaşlar ben beta hcg testi yaptırdım 3 kez ve olumsuz çıktı ama içim bi türlü bakımlı etmiyordu ve doktora gittim ama daha önce yumurtalıklarda kist olduğu için gidiyordum yine öyle gibi gittim ve ultrasonla yumurtalıklara baktı ve...
Diyaloglara bakin hele merhaba ben serkan nasıl asistan olabilirim? benim telefonda bi problem var bankomatta işlem yapamadım peki ilk kez telefonunuzun ''menütuşuna daha sonra da ''5'' tuşuna başın evet Işlenmiş ekranda ne var hemen? show tv ??? iyi günler kredi kartı başvurunuz...
Gülünç tel görüsmeleri müşteri hizmet hattı Meraba ben Serkan nasıl yardımcı olabilirim? Benim telefonda bi problem var bankomatta işlem yapamadım Peki ilk olarak telefonunuzun ''menütuşuna sonra da ''5'' tuşuna başın Evet Tamamlanmış Ekranda ne var acilen? Show tv ??? a İyi günler...
Çok komik Çağrı merkezlerindeki görevlilerin, sorunları çözmeye çalışırken mavi ekranvermesine sebep olan bir takım Çağrı merkezi dialogları: Bir müşteri internete erişme konusunda birtakım sıkıntılar yaşıyor: Çağrı merkezi: Doğru şifreyi girdiğinize belirli misiniz? Alıcı: Evet eminim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.