Kiev Usulü Tavuk tavuk kiev Malzemeler 8 Adet tavuk gögsü ( derisi ve kemikleri çikarilip hafifçe yassiltilmis) 1 2 kadeh tereyagi 1 yemek kasigi kiyilmis maydanoz 1 adet dövülmüs karanfil 1 yemek kasigi kiyilmis sarmisak Birazcık tuzlu ve karabiber 1 2 bardak un 2 yumurta ( çirpilmis) Galeta unu Kizartmak için yeteri değin siviyag Yapilis Tarifi id Tavuk gögüslerini yagli kagit arasinda döverek inceltin Tereyagini bir kasede karistirarak yumusatin Kiyilmis maydanoz, karanfil, sarmisak, tuz ve karabiber katin ve sekiz esit kisma bölün Tavuk gögüslerinin içine resimde görüldügü gibi bu dürüst koyup rulo şeklinde sarin; buzdolabinda bekletin Tavuk sarmalarini önce una sonradan yumurtaya daha sonra da galeta ununa bulayin Varsa, derin kizartma kabinin süzgecine yerlestirip kizgin yaga sokarak ya da kizartma tavasinda kizartin Kizartilan tavuklari kagit üstüne çikartin Servis zamanina dek sicak firinda bekletin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.