Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıç Günü dizi replikleri

Kılıç Günü dizi replikleri
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kılıç Günü dizisinin konuşmaları
Kılıç Günü Ali replikleri

Ilk gece lordların hakkıdır Ali Sen lord musun? Sen lord musun Ali? Kimsin sen? Kimsin Ali sen? Ben niye tanımıyorum seni? Ucuz bi lümpensin Ali sen Lümpen Anlamadın dimi? Anlayacağın dilde söyleyeyim o vakit: Kimsin lan sen?!Cenk Kızıltan

Savaş: Redportun arsası tamamdır usta
Cansu: E orayı Aygünler almıyo muydu noldu?
Cenk: Ya onların paraları çıkışmamış ya
Savaş: Ya çok ısrar ettiler şekerim biliyomusun lütfen siz alın aman filan diye

Hafız Baba:

Sen kılıç mısın Ali? Söyle kılıç mısın sen?
İyi öyleyse kılıç ol Kılıç eğilmez, bükülmez, erimez Kırılır mı?
Evet kırılır Paramparça olur mu?
Evet olur Lakin kılıç çıktığı kına dimdik girer
Eğilen kılıcı tahir dünya yazmamıştır daha sende eğilmeyeceksin, dimdik duracaksın
Karının ve bebeğinin önünde dimdik duracaksın

Cansu Kızıltan

Doğdum, büyüdüm benim olmayan herşey Alide idi Aliyi ben çok sevdim
Dünya ne şekilde ve nereye dönüyor olursa olsun Ali istese bile ben Aliden vazgeçicek değilim

Şeyma

Babam onu eve birincil getirdiğinde bilmem kaç gündür yemek yemek yememişti, açtı Çorabının tekindeki deliği diğer ayağının üzerine koyarak kapatıyordu kesintisiz Bir ara zil çaldı, babam kapıya çıktı O dönene kadar, yani bütün karşı oturuyordum, yüzüme bile bakmadı Bakışlarını bir lahza olsun ayırmadı masa örtüsünden Babam dedi ancak, ne değin yaralanmış berelenmiş olursa olsun maya sağlamsa korkma dedi Ama maya bozuksa onu cam sarayda da yaşatsan bir halt olmaz ondan dedi Bu çocukta maya sağlam, dedi

Ben ne dedim? Ne diyebilirim ama! Can atıyordum zaten

Onun savaşı bitmeden kolaylık bulacak mıyız?
Hayır, biliyorum Gece uykusunda dişlerini sıkıyor Gıcır gıcır ötüyor dişleri Ara Sıra uykusunda elimi tutuyor Normalde hiç yapmayacağı şey emrindeki Sözde annesinin elini tutar gibi, yada bir kuyuya yuvarlanıyormuş da bana tutunuyormuş gibi

Onu seviyorum

Öteki kadını biliyor muyum?
Biliyorum, daha birincil günden anladım bunu Ben önüne yemek koydum O gözlerini kaldırmadı masadan
Kıskandım Bu ateşten bir şey

Lakin bu magazin şeylerindeki yani programlardaki şey değil bu, okullarda öğretilen şey yok bu! Haberlerdeki şey yok bu Bu hayat Hayat bu, reel

Reel şu, ben Aliyi seviyorum
O kadında Aliyi seviyor
Ali ikimizi de *

858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt