Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kılıçdaroğlu Adaylığını Açıkladı

Kılıçdaroğlu Adaylığını Açıkladı
0
79

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
16 Mayıs 2010

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekilliğinden istifa ederek, 2223 Mayıs 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecek olağan genel kurultayda, CHP Genel Başkanlığına namzet olacağını bildirdi

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, kurultay sürecinde 90 yıllık köklü bir geçmişi olan CHP'nin adaysız, eli kolu yan olmasının düşünülemeyeceğini söyledi

Kemal Kılıçdaroğlu, ''Seçmeni ve örgütüyle partimizin genel kamuoyunun gösterdiği büyük ilgi ve destekten kuvvet alarak, 22 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleşecek olan 33 Olağan Kurultay'da Cumhuriyet Ahali Partisi Genel Başkanlığına namzet olacağımı kamuoyuna duyurmayı kayda değer bir ödev sayıyorum Onurla ve gururla sürdürmekte olduğum CHP Grup Başkanvekilliği görevinden de istifa ediyorum''

CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu, ''CHP örgütünün, parti yöneticilerimizin, milletvekili arkadaşlarımın bu kararımı bir parti sorumluluğu ve partili bilinci biçiminde değerlendireceklerini düşünüyorum Bütün CHP ailesini güçlükleri birlikte göğüslemeye ve aşmaya eğlence ediyorum'' dedi

Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal ile her zaman görüşeceğini ifade ederek, ''Bizim partimizin manâlı bir lideridir Dolayısıyla bir kırgınlık, küskünlük diye bir şey laf konusu değil'' diye konuştu

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Deniz Baykal'ın 10 Mayıs 2010 tarihinde CHP Genel Başkanlığından istifa etmesinden bu yanlamasına bir haftalık bir vakit geçtiğini, kurultaya dürüst geri sayımın başladığını anımsattı

Ülke gündeminin olağanüstü yoğun olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, ''Yaşanan sıkıntıların yurttaşları bunalttığı bir dönemde CHP'nin, kurultay sürecinde adaysız olmasının düşünülemeyeceğini'' dile getirdi *

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt