CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin küme toplantısı için gittiği Giresun’da çay daveti üzerine konutuna konuk olduğu İsmet Aydın’la yaptığı sohbetten kesitler içeren bir görüntüyü toplumsal medya hesabında paylaştı. Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları kaydetti:
“Tanıdıkça birbirimizi seveceğiz. Türkiye’de siyasetin tesiri azalacak, kutuplaşma bitecek. İnsanlarımız barışacak, Türkiye barışacak.”
Videoda İsmet Aydın, Kılıçdaroğlu’na, “Kurulduğu günden bu yana ben AK Parti’ye üyeyim. Birtakım şeyleri yaşadıkça, gördükçe inanın sizi sevmeye başladım” dedi. Kılıçdaroğlu ise “Türkiye düzelebilir, huzura kavuşabilir. Türkiye güçlü bir ülke, imkanları fazla olan bir ülke lakin paranın yeterli bir yere harcanması lazım. Yeterli bir yere harcanmazsa olmaz. Bu, bir siyasi tercih” diye konuştu.
Aydın da “Allah için, geldiniz, beni ziyaret ettiniz, ne kadar memnun oldum. Ne kadar moralim bozuktu Başkan’ım, moral oldu, Allah bin kez razı olsun. Zahmetler herkeste olduğu üzere bizde de var. Düşüncelerimiz çok büyük. Ben samimiyetten yanayım. Buraya, konutuma geldiniz, beni tanıdınız, bildiniz, gördünüz; Allah bin kez razı olsun. Beğenilen geldiniz, sefa geldiniz” karşılığını verdi.