Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlu: Bir Bakanın adı yasa dışı uygulamalara karıştı

Kılıçdaroğlu: Bir Bakanın adı yasa dışı uygulamalara karıştı
0
27

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Kilicdaroglu%2DEkonomiyi%2DErdogan%2Ddegil%2Dfaiz%2Dlobisi%2Dyonetiyor%2D206287%2Ejpg

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin küme toplantısında konuştu.

13 yıl evvel hayatını kaybeden eski Başbakan Bülent Ecevit'i anarak kelamlarına başlayan Kılıçdaroğlu, "Ecevit’in verilmeyecek hiçbir hesabı yoktu. CHP’ye toplumsal demokrasi prensiplerinin gelmesi açısından çok değerli misyonlar üstlenmiştir. Sevgiyle, rahmetle anıyorum" sözlerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir bakanın isminin birtakım uluslarası yasa dışı, ahlak dışı uygulamalara karıştığı tarafında haberler aldıklarını da tabir etti. Kılıçdaroğlu, "Dikkatle izliyoruz" dedi.

"SERBEST BIRAKANLAR DA BERAAT ETTİ"

FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün 15 Temmuz darbe teşebbüsünün akabinde özgür bırakılmasını hatırlatan Kılıçdaroğlu, "15 Temmuz darbe teşebbüsü Adil Öksüz yakalanmadan aydınlığa kavuşamaz. Öksüz’ü hür bırakanlar da artık beraat etti" halinde konuştu.

CHP başkanı şöyle konuştu:

"15 Temmuz sonrası bir kişinin ismini daima lisana getirdik, adil öksüz… Herkesi buldular Adil öksüzü bulamadılar. Adil Öksüz’ün iki cep telefonu var. Herkesin toplanıyor onun iki tane. GPS aygıtı da var kendi yanında. Onu Adil Öksüz nereden buldu? Hangi kamu kurumu onu Öksüz’e verdi. Öksüz’ün sözü dahi alınmadı. Kayınpederini, kayınvalidesini her şeyini buldular. Öksüz’ü bir türlü bulamadılar. 15 Temmuz darbe teşebbüsü Adil Öksüz yakalanmadan aydınlığa kavuşamaz. Öksüz’ü hür bırakanlar da artık beraat etti. Hava Harp Okulu öğrencileri hâlâ mahpusta. Öksüz gerçeği aydınlanmak zorundadır."

"Binali Yıldırım geldiğinde kendisine söyledim, siz Adil Öksüz’ün kim olduğunu merak ediyorsanız o CPS aygıtlarını kim getirdi bu ülkeye ona bakacaksınız, o vakit bütün bu olayları çözersiniz dedim. Başbakanlık müşaviri Adil Öksüz’le görüşmeye gidiyor, Erdoğan’a bilgi vermek için. 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle ilgili çok soru var. Bizim muhalefet şerhimiz var, 15 Temmuz darbe teşebbüsü raporları açıklanmıyor. Adım üzere eminim devletin kurumları onun nefes aldığını dahi takip etmiştir. Neden yakalanmadı?"

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,292Kullanıcılar
Bell noSon üye
Üst Alt