Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın Sorularını Yanıtladı: 'Danışmanlarını ve Doktorlarını Çağır, 23.00’te Ben Soracağım'

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın Sorularını Yanıtladı: 'Danışmanlarını ve Doktorlarını Çağır, 23.00’te Ben Soracağım'

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-07393c69fbae6c7b9f1e91d2c5f39355df803cec.jpg

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın küme toplantısında kendisine yönelettiği 10 soruya karşılık verdi. Kılıçdaroğlu, yanıtının akabinde 'Danışmanlarını ve hekimlerini çağır, saat 23.00’te ben de sorularımı soracağım' dedi.

CHP Başkanı, toplumsal medya hesabı üzerinden Erdoğan'ın sorularına yanıt verdi????

'Yanıt verecek yüreğin var mı?'

CHP Başkanı sorulara yanıtının akabinde kendisinin de soruları olduğunu söyleyerek Erdoğan'a şu karşılığı verdi:

'Danışmanlarını ve hekimlerini çağır, saat 23.00’te ben de sorularımı soracağım. aHaber’i de kesinlikle orta, hazır ola geçsinler. Derin derin nefes al, bakalım cevap verecek yüreğin var mı?'

Similar threads

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplumsal medya üzerinden AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt verdi. Erdoğan'a yönelttiği 10 soruyu hatırlatan CHP Başkanı, 'sürtük' göndermesi de yaparak, 'Erdoğan sorularıma karşılık verememenin ezikliği içinde, küfürlerine devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bizim bütün belediye başkanlarımızın telefonlarını dinliyorlar. Başkanlar için özel masalar kurdular, alınan bütün elemanlara bakıyorlar. Baksınlar. İktidarda kalmak için söylemeyecekleri yalan, atmayacakları iftira yok” dedi. Gazetelerin Ankara temsilcileriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Ortaya attığı yolsuzluk savlarıyla ilgili yeni bir açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan'ın imzası bulunan dokümanla ilgili 3 küme başkanvekilimiz önümüzdeki hafta basın toplantısı yapacaklar. Bu dokümanlar Meclis Genel Konseyi'nde da indirilecek zira AK Parti milletvekillerinin de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın teklif etmesi halinde cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhur İttifakı’nın tersine Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayını demokratik yollarla belirleyeceğini" söyleyerek, "Millet İttifakı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah 5'te Antalya'da bir hale ziyarette bulundu. Çalışanların dertlerini dinleyen Kılıçdaroğlu, 'Merak etmeyin bu işi çözeceğiz' dedi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 05.00’te Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali’ni ziyaret ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,542Konular
981,896Mesajlar
32,545Kullanıcılar
ykt._35Son üye
Üst Alt