Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlu: Hedefim yüzde 40'tı

Kılıçdaroğlu: Hedefim yüzde 40'tı
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kılıçdaroğlu: Hedefim yüzde 40'tı Kılıçdaroğlu, seçim kampanyasına başlamadan önce asgari yüzde 40'lık bir hedefinin olduğunu ifade etti CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, lokal seçimlere ilişkin birincil sonuçlardan, kendilerinin koydukları hedefin gerçekleşeceğinin anlaşıldığını belirtti Kılıçdaroğlu, partisinin Tercih Koordinasyon Merkezi'nde, kendilerine ulaşan ilk tercih sonuçları hakkında izah etme yaptı İstanbul için açıklama yapmanın az önce erken olduğuna dikkati çeken Kılıçdaroğlu, ''Ama bizim koyduğumuz hedefin gerçekleşeceği anlaşılıyor Umuyorum, ilerleyen saatlerde dinç bir sonuç elde edilir ve biz beklediğimiz hedefe ulaşmış oluruz'' dedi Türkiye geneline bakıldığında AKP'nin oy kaybettiğinin görüldüğünü savunan Kılıçdaroğlu, İstanbul'da da bu sonucun bu yönde olacağını iddia etti Kılıçdaroğlu, ''CHP'nin, Türkiye genelinde aldığı sonuçlara'' ilişkin bir soru üstüne, ''Türkiye geneliyle ilgili bir açıklama yerine getirmek istemiyorum Çünkü ben bütünüyle İstanbul'a kilitlendim İstanbul'la ilgili eğer bir sorunuz olursa cevap vermeye hazırım'' diye konuştu 'HEDEFİM YÜZDE 40'TI' Seçim kampanyasına başlamadan önce minimum yüzde 40'lık bir hedefinin olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Bugün de benzer oranı söylüyorum en az yüzde 40'lık bir oy alacağımızı düşünmüştüm Umuyorum, ilerleyen saatlerde biz bunu aşarız Yani asgarinin üzerine çıkmış oluruz İstanbul Anakent Belediye Başkanlığı'nı göğüslemiş oluruz'' dedi Halktan, özellikle gençlerden ve kadınlardan mucizevi bir alaka gördüğünü anlatan Kılıçdaroğlu, bu ilginin seçim sonuçlarına da yansıyacağını sandığını söyledi 'VAROŞLARDA AKP'NİN ÇÖZÜLDÜĞÜ KANISINDAYIM' Kılıçdaroğlu ''Sizi şaşırtan sonuçlar var mı ilçelerden gelen bilgiler arasında?'' sorusunu cevaplandırırken, ''İlçelerle ilgili daha tüm sandıklar açılmadan bir şey söyleyemiyorum, fakat AKP'nin kuvvetli olduğu yerlerde de CHP'nin manâlı bir açılma sergilediğini görüyoruz Bilhassa varoşlarda AKP'nin çözüldüğü kanısındayım Sanıyorum, bundan sonraki seçim süreçlerinde bu hızlanarak devam edecek'' dedi ''Sayın Topbaş'ın oy kullandığı sandıktan sizin çıkmanız hakkında ne diyeceksiniz?'' sorusuna Kılıçdaroğlu, ''Espiriyle yanıt vereyim Gittiğim yerlerde yurttaşlar 'Topbaş oyunu CHP'ye ver' demişlerdi Sanıyorum bunun sonucunda Kadir Topbaş etkilenmiş olacak ki ola ki O da oyunu CHP'ye vermiştir'' karşılığını verdi