Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlu İzmir'den Ankara'ya Seslendi: 'Elektrik Zamlarını Geri Al, Türkiye'ye Yakışmıyor'

Kılıçdaroğlu İzmir'den Ankara'ya Seslendi: 'Elektrik Zamlarını Geri Al, Türkiye'ye Yakışmıyor'
0
34

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-c0c9b7b8089c1830b26bd61c0da86fc401794b9a.jpg

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaptığı bir mitingde halka seslendi. Kılıçdaroğlu, 'Ankara'ya bir mesaj da ben gönderiyorum. Elektrik zamlarını geri al. Yüzde 127 zam Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışmıyor. Sarayında oturacaksın, her şey bedava olacak, hiçbir şey ödemeyeceksin. Vatandaşlara gelince yüzde 127 zam' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir İl Başkanlığı'nın Alsancak'taki yeni hizmet binasının açılışı yaptı. Kılıçdaroğlu, açılıştan sonra katıldığı etkinlikte '13. Cumhurbaşkanı' pankartıyla karşılandı. Açılış kurdelesini kesen Kemal Kılıçdaroğlu, il binasını gezdi.

Kılıçdaroğlu, yapılan elektrik zamları geri alınması çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, 'Hedef iktidar' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından önce çıkanlar şöyle:

• Ankara'ya bir mesaj da ben gönderiyorum. Elektrik zamlarını geri al. 

• Yüzde 127 zam Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışmıyor. 

• Sarayında oturacaksın, her şey bedava olacak, hiçbir şey ödemeyeceksin. Vatandaşlara gelince yüzde 127 zam.

• Halkına hesap vermeyen bir siyasi anlayışı reddediyoruz, reddeceğiz.

• Karamsarlığa asla kapılmayın. İnançla kararlılıkla adımımızı atacağız ve hedefe ulaşacağız. Hedef halkın iktidarı; bir avuç tefecinin, beşli çetenin değil. Halkla yöneteceği her kuruşun hesabını vererek.

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt