Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlu, kendisine yapılan hakareti bağış yapılması şartıyla affetti

Kılıçdaroğlu, kendisine yapılan hakareti bağış yapılması şartıyla affetti
0
35

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Kilicdaroglu%2DEkonomiyi%2DErdogan%2Ddegil%2Dfaiz%2Dlobisi%2Dyonetiyor%2D206287%2Ejpg

Tokat'ta yaşayan Abdülhamit Turhan, Adalet Yürüyüşü sürecinde Kılıçdaroğlu'nun Hindistan'ın simge isimlerinden Mahatma Gandi'ye benzetilmesine reaksiyon gösterdi. Turhan, toplumsal medya hesabı üzerinden "Kılıçdaroğlu da Gandi üzere suikasta uğrayacak. Zira onun dirisi para etmiyor. Ölüsü üzerinden iç savaş başlatacaklar. Ve bu mal üzerinde oynanan oyunun farkında bile değil" açıklaması yaparak Kılıçdaroğlu'na hakaret etti.

Sözcü'den Asuman Aranca'nın haberine göre, Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Turhan'ı savcılığa şikâyet etti. Yeni düzenlemeler nedeniyle 'Hakaret suçları', uzlaştırma kapsamına alındığından dosya Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi. Bu kapsamda atanan uzlaştırmacıya tabir veren Turhan, "Bir anlık dalgınlıkla bu paylaşımı yaptım. Daha sonra bunun gerçek olmadığını düşünerek çabucak geri sildim. Çok pişmanım ve tekraren özür diliyorum" dedi.

Çelik ise şüphelinin Çağdaş Hayatı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) en az 4 öğrenci için bir yıllık burs fiyatını yatırması halinde, uzlaşmayı kabul edeceklerini bildirdi. Turhan ÇYDD'ye 5 bin 600 TL bağışta bulundu. Uzlaştırmacı, "Taraflar ortasında uzlaşma sağlanmıştır" notu düştü.

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt