Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlu Parti Meclisi'nde konuşuyor (CANLI)

Kılıçdaroğlu Parti Meclisi'nde konuşuyor (CANLI)
0
72

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi toplantısı açılışında konuşuyor.

Her bireyin bu ülkeye karşı sorumluluğu olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Birileri beşli çeteleri hareketi geçirebiler, kendi medyasını harekete geçirebilir, yolsuzluk yapanları harekete geçirebilir, haramileri harekete geçirebilir. Onların yedi düveli dahi gelse bir adım, bir santim dahi geri adım atmayacağız" dedi.

Similar threads

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi toplantısının açılışında konuştu. Her bireyin bu ülkeye karşı sorumluluğu olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Birileri beşli çeteleri hareketi geçirebiler, kendi medyasını harekete geçirebilir, yolsuzluk yapanları harekete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin 99'uncu yılında gerçekleşen Parti Meclisi Toplantısı Açılış Konuşması'nı gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, partililere "CHP'li olmak yürekli olmak demektir. Ortamıza beğenilen geldiniz.." diye seslendi. Kılıçdaroğlu konuşmasının akabinde CHP'ye katılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 99. kuruluş yıldönümünde PM toplantısı öncesi yaptığı konuşmada, CHP’nin Cumhuriyetin birinci yıllarında kurduğu fabrikaları ve çiftçiye sağladığı takviyeleri anlattı. Kılıçdaroğlu, ekonomik bağımsızlığı vurgulayarak Mustafa Kemal Atatürk’ün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi'nde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle: "Hangi şartlarda Cumhuriyet kuruldu, Çanakkale'yi hepiniz bilirsiniz. Çanakkale'de uğraş ettiler ve geçilmez kıldılar. O geçilmeyen Çanakkale bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar müellifleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya cevap veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra etkin siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,510Konular
980,887Mesajlar
30,746Kullanıcılar
WxbatuhanSon üye
Üst Alt