Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlu Referandum geyikleri

Kılıçdaroğlu Referandum geyikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kemal Kılıçdaroğlu halk oylaması geyikleri,
Twitter'da Kılıçdaroğlu geyikleri,
Kemal Kılıçdaroğlu geyikleri,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandumda oy kullanmaması, sosyal irtibat ağı Twitter'da geyikler dönmesine niçin oldu İşte Kılıçdaroğlu için yazılanlar:

BDP'den son dakika açıklaması: Kılıçdaroğlu'na oy kullanmaması yönünde herhangi bir baskıda bulunmadık!!!
* BDP'den yeni tanımlama: Kılıçdaroğlu'nun boykot edeceğini bilseydik tercih ittifakı yapardık
* Türk Siyasal Hayatı seni hiç unutmayacak KK ve aylarca meydanlarda coşan oy sandığına koşamayan genel başkan olarak biz de unutmayacağız
* CHP referandumun iptali için Tüzük Mahkemesi'ne gidecekmiş Bizim başkan oy veremedi sayılmazdiyolarmış
* Kemal'in dediğini yap yaptığını yapma
* acilen Recep bey demez mi, daha oy kullanmayı bile beceremeyen adam ülke yönetimine talip oluyodiye haksız mı yani?
* sayın KILIÇDAROĞLU ne yapıp yapın sandığa gidin deyip de, kendin sandığa gidemeyişini hangi espri dergisine havale edeceksin?
* KK ve eşi evdelerdir Eşi elma portakal soyuyordur KK: Cet da ver hanım Eşi: Sus bi oy bile veremedin, değil sana elma melma!
* Kılıçdaroğlunun oy kullanamamasını CHP Hayır diyerek yalanladı, KK ise bu konuyu arkadaşlarım araştırıyor rapor hazırlanacak, çözeriz dedi
* KK oy kullanmaması (doğruysa) siyasal intihara yakın bir olay Nasıl yani ya? Meydanlarda bağır çağır daha sonra sandığa gitme
* acaba KK dünkü maçtan fazla etkilenip son salisede oy kullanarak kahraman olacağını mı sanıyo:S
* KK'ye gelsin bu şarkı: oy oy oy oy oyyy oyy aman!
* KK hayırsız çıktı! Madem oy kullanmayacaktın niye meydanlarda söylev attın o vakit Soyadını Kılıçdaroylu olarak değiştirebilirsin
* KK'nın bu şekilde oy kullanamaması Türk demokrasisinin hali açısından da fazla üzücüCHP'de birileri hesabını verse bari
* oy'una sahıp cıkamayan kk, bir ülkeye nasil sahip cıkabilir allah askına
* iyi güzel de bu KK oy kullanamadığını bugün mü keşfetti? nerde benim seçmen kağıdım demedi mi?
* Lakin sabahleyin Ankara'da oy kullanacak dediler KK için, olmadı yani Sen o ka hayır mitingi yap bir hayır'ı esirge, hayır'sız insan

Alıntı:Habertürkcom *

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt