Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kılıçdaroğlu: 'THK'nın Uçakları Belediyelerimize Kiralansın, Yangınlara Biz Müdahale Edelim'

Kılıçdaroğlu: 'THK'nın Uçakları Belediyelerimize Kiralansın, Yangınlara Biz Müdahale Edelim'
0
14

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-38d1c4c56613ee8f1f2301f0e961068ff72eb1eb.jpg

Türk Hava Kurumu'nun elindeki uçakların CHP'li belediyelere kiralanmasınını öneren Kılıçdaroğlu, "Yangınlara derhal biz müdahale edelim" dedi.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündemdeki Türk Hava Kurumu'na ait bir teklif getirdi. 

THK uçaklarının CHP'li belediyelere kiralanması teklifinde bulunan CHP Önderi, "Türk Hava Kurumu kayyum elinde yok oldu. Uçaklar yatıyor, pilotlar işinden oldu. Yeni bir iş modeli önerdim; bu uçakları belediyelerimizin kiralamasına ve pilotlar ile teknisyenleri istihdam etmesine müsaade versinler, yangınlara derhal biz müdahale edelim" dedi.

"Erdoğan ortalıkta yok ve hiçbir bürokrat onun müsaadesi olmadan onay verebilecek durumda değil" diyen Kılıçdaroğlu, "Aradım kayyumu, ulaşamadım" diye belirtti.

Ayrıyeten bakınız

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt