Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlu: 'TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Görüşmeye Gidiyorum'

Kılıçdaroğlu: 'TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Görüşmeye Gidiyorum'
0
33

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-0e55bf313b2811152ad6d7ec72e4f4147296ae3f.jpg

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ' Türkiye'nin işletmelerini korumak için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere saat 17.00'de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmeye gidiyorum' açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, 'Saray, enerjiye %48 zam yapıp yükü sanayiye yıktı. Buna sessiz kalmayacağım. Türkiye'nin işletmelerini korumak için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere saat 17.00'de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmeye gidiyorum.' dedi.

"Ne işletmelerimizi ezdireceğiz ne de halkın zamlara boğulmasına izin vereceğiz"

Similar threads

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Gündemdeki aciliyet üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener ile görüşmeye gidiyorum' dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşecek. Liderler görüşmenin ardından ortak basın açıklaması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Her sektöre yapılan yatırımda kar da zarar da edebilirsiniz, eğitim hariç. 81 ilde eğitime çok büyük yatırımlar yaptık. TOBB olarak son dönemde 81 ilde eğitime 270 milyon dolar yatırım yaptık." dedi. İstanbul Sanayi Odası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye ile ABD'nin ticaret ilişkilerinde Serbest Ticaret Anlaşması'nın önemli olduğunu belirterek, "Serbest Ticaret Anlaşması yolunda, süreci hızlandırmak için iki ülke arasında Tercihli Ticaret Anlaşması çok yardımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanayide kullanılan enerjiye yüzde 48 zam gelmesine tepki göstererek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, Başkan Hisarcıklıoğlu’nu ziyaretinin artından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan tarafından kurulan Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na söz konusu 4 üye ülkenin önergesiyle ilk başkan olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla TOBB ev...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt