Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlu: Topbaş'a protesto doğru değil

Kılıçdaroğlu: Topbaş'a protesto doğru değil
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kılıçdaroğlu: Topbaş'a protesto doğru değil 1549057130 1549057130 kilicdaroglutopbasaprotestodogrudegil5c54bc6e7482ekilicdaroglutopbasaprotestodogrudegil5c54bc6e7482e http:staticguncelnetarchive2159Tanae4nQGYt Kılıçdaroğlu, Kadir Topbaş'ın Cemevinde CHP'lilerce protestoya uğramasını içten bulmadığını söyledi Kılıçdaroğlu, Bağlarbaşı'ndaki Kafkas Kültür Derneğini ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, kültürleri yaşatmanın önemine sinyâl etti Ziyareti esnasında yapılan Kafkas danslarını izleyen Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı Bir gazetecinin, ''Dün Topbaş, Maltepe'de Cemevinde CHP'lilerce protestoya uğradı ve orada 'Bu gençleri Kılıçdaroğlu böyle etkiliyor' dedi Ne diyeceksiniz?'' sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, ''Kim sayın Topbaş'ı protesto etmişse bu içten bir durum değil Siyasetçi her topluma, her gruba gider Her derneğe, her vakfa gider, oy talebinde bulunur Bunu bundan böyle demokrasinin alışılmış bir süreci olarak görmemiz lüzumlu Kadir Topbaş'a şu veya bu şekilde herhangi bir ortamda protesto yapılmasını dürüst bulmuyorum Böyle bir olayı da tasvip etmiyorum'' diye konuştu ''Hükümetten destek almadan projelerinizi nasıl gerçekleştireceksiniz?'' sorusuna Kılıçdaroğlu, ''İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 10 milyar dolar bütçesi var 10 milyar dolar bütçeyle İstanbul'u dünya markası haline getirmeye laf veriyorum Ben asla gidip para dilenmeyeceğim Çünkü, İstanbul'un gelirleri çok yüksek Durumu da Kaynakları çok güzel'' karşılığını verdi Kılıçdaroğlu, ''Belediyenin gelirleri 2022 yılına kadar ipotek aşağıda dediniz Nasıl olacak?'' sorusu üzerine bütün gelirlerin ipotek aşağı bulunmadığını ifade ederek, ''Ben bir maliyeciyim, yolunu bulurum Siz meraklanmayın'' dedi Bir gazetecinin, ''Topbaş, Mehmet Sevigen ile ilgili olayın Baykal'a dek ulaşacağını söyledi'' sözleri üstüne de Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: ''Yolsuzluk yapan kim olursa olsun, yolsuzluk kiminle ilgili olursa olsun hepsinin üstüne kararlılıkla gitmek zaten demokraside bir gerektir, bir zorunluluktur A'nın yolsuzluk yapması, B'nin yolsuzluk yapması diye bir ayrıma gitmek son derece hatalı Bu ayrımı yapan hükümet Biz yapmıyoruz fakat böyle bir fark Ben şu sorunun yanıtını şu asıl değin almış değilim Eğer bir televizyon kanalının Almanya'da 12 hesabı var ve bu 12 hesap üzerine gidilmiyorsa, bu dosya kapatılıyorsa, siz mevcut AKP Hükümetinin yolsuzluklarla uğraş ettiğini söyleyebilir misiniz? Bizim isyanımız bu Kim yapıyorsa yolsuzluk, nasıl yapıyorsa yolsuzluk, hepsinin üzerine kararlılıkla gidelim'' ''Baykal ile problem var mı aranızda?'' sorusu üstüne de CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, ''Bizim partimizin lideriyle bir sorun olabilir mi?'' dedi  

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt