Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlu'na Hakaret Eden Çocuğun Dayısı: 'Babası Hükümlü, Vaat Edilen Bir Şey Yok'

Kılıçdaroğlu'na Hakaret Eden Çocuğun Dayısı: 'Babası Hükümlü, Vaat Edilen Bir Şey Yok'
0
57

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-9908d51ec359eb46a337b0114c71fd3d4a35471e.jpg

Erdoğan’ın Trabzon’da Kılıçdaroğlu’na hakaret ettirmek için mikrofon uzattığı çocuğun dayısı Kemalettin Aydın, “Ben bir tarafım. Lakin bir şahsa hakaret etmeyi yanlışsız bulmuyorum” diye konuştu. Dayı Aydın’ın, Meclis’te memur olarak çalıştığı öğrenildi. Öte yandan çocuğun cezaevindeki babasının evraklarına ise AKP Milletvekili Salih Cora'nın sahibi olduğu hukuk ofisinin baktığı ortaya çıktı.

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre dayı Kemalettin Aydın, yeğeninin kürsüye çıkması nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, “Ben bir tarafım evet. Lakin beni tanıyanlar bilir. Kimseye saygısızlık asla yapmam. Doğruda bulmam” dedi.

Yeğenin kürsüdeki konuşmasının akabinde toplumsal medyadan Erdoğan ile çekilen fotoğrafını, “Yarından itibaren babam gelecek. Çok şükür babamı çıkaracaklar” halinde bir yazı ile paylaşmasına ait de konuşan Aydın, “Çocuğun babası hükümlü. Adam yaralamaktan içeride. 11 yıldır içeride. Yakın tarihte de çıkamaz. Baba düşkünü bir çocuk. Çocuğa vaat edilen bir şey yok” diye konuştu.

'Taraf olduğum için burada değilim'

Aydın, “Sizi ve kız kardeşinizi Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın işe aldığı argüman ediliyor yanlışsız mu?” sorusunu ise “Yalan. Anne 6-7 yıldır birebir işte çalışıyor. Ben bugüne kadar çok sayıda CHP'li işe aldırdım. Taraf olduğum için burada değilim” sözleriyle cevap verdi.

Baba 6 hatadan sabıkalı

Çocuğun babası Bülent Gürsoy'un bir silahla yaralama olayına karıştığı, bir bireye maksat almasına rağmen seken kurşunların 6 şahsa isabet etmesi her kişi için farklı başka ceza aldığı öğrenildi.

Ayrıyeten babanın 6 kabahatten sabıkalı olduğu, belgelerine ise AKP Milletvekili Salih Cora'nın sahibi olduğu hukuk ofisinin baktığı bilgisi edinildi.

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt