Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kılıçdaroğlu'ndan 'Beşli Çete' Mesajı: 'Cesaretiniz Varsa Gelin Beni İkna Edin'

Kılıçdaroğlu'ndan 'Beşli Çete' Mesajı: 'Cesaretiniz Varsa Gelin Beni İkna Edin'

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kendi tabiriyle '5'li çete olarak' nitelediği iş beşerlerine Twitter'dan reaksiyon gösterdi. 

Kılıçdaroğlu iş insanlarının kendisine aracılarla haber gönderdiğini duyurdu.

CHP başkanı paylaşımında 'Cesaretiniz varsa gelin beni ikna edin lakin haber yollamayı bırakın' dedi.

Söz konusu paylaşım şöyle ????

Similar threads

CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün toplumsal medya hesabından ‘beşli çete’ olarak isimlendirdiği iş adamları hakkında açıklamalarda bulunmuştu. ‘Beşli çete için arabulucu olmak isteyen herkes pişman olur’ diyen Kılıçdaroğlu’nun bu çıkışının altında yatan neden belirli oldu. ‘Bizi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığına aday gösterilme ihtimali giderek güçlenirken, büyük sermaye sahibi çevrelerle bağlantılı kümelerin, bu ihtimale karşı çeşitli atılımlara giriştiği argüman edilmişti. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını 'sermaye karşıtı' bulan sermaye sahibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HaberTürk’te yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Katıldığı canlı yayında Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bizim için hayati bir meseledir. Tümüyle hukuki mücadelemizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,460Konular
981,098Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt